.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

моля дайте съвет ;[[

Поредната тъжна история ... реших да я напиша и споделя за да ми дадете някакъф савет .. ето я и моята история .. Беше един прекрасен ден в парка с приятели и имаше ново момче цял ден се гледахме , но нито един от двамата не направи крачка. На друя дех когато излязохме той ме попита дали мога да му дам скайпа аз му го дадох.. писахме си 1 2 месеца станахме много добри приятели , но аз се влюбих и търсих много начини да му кажа това и все нанемирах смелост. Когато един ден той ме попита дали иска да излезем и аз с радост приех. Седнахме на една пейка и той запозна да ми обеснява как когато ме е видял се е влюбил в мен. Аз му казах да спре да говори и му казах , че и аз също съм влюбена в него и той ме попита дали искам да съм с него аз с радост отговорих , че искам и той ме вдигна и ме целуна и каза , че ме обича ужасно много и е нямал тарпение за този ден когато ме целуне !! Така 3 месеца бяхме щастливи докато неразбрах , че трябва да замине да в чужбина много се натажих , но той ми каза , че каквото и да става там той ще си е само мой , но уви върна се след 3 седмици отидох до тях да видя как е моята любов. Когато позваних на вратата ми отвори някакво момиче попитах каде е Светльо ( гаджето ми ) , а тя ми отговори до магазина попитах кога ще се върне тя ми каза всеки момент и ме попита коя съм аз отговорих приятелката му . Тя се намръщи и ми отвърна , че тя е неговата приятелка аз се разплакох и тръгнах да бягам по стълбите надолу .. той тъкмо се пребираше и се засякохме той пусна торбите и тръгна след мен когато ме хвана ме попита какво се е случило , но аз от плач неможех да говоря и му казах да бъде щастлив и да не ме търси почеве .. две седмици бях бясна , че е направил така , но вече стана година аз неспирам да мисля за него . Макар , че ме нарани така , сега си пишем по скайп той ми праща прегръдки и целуфки и когато се видим ме прегръща и понякога целува , опитах какво ли не .. когато му казах да не ме търси той 2 месеца тагува и искаше да е с мен , но аз на инат неисках да го виждам , а сега аз плача .. та молбата ми е , ако можете дайте ми съвет

На колко сте..?

Иначе защо не се съберете пак ако те харесва още...?Наранил те е ясно..,но пък може да е осъзнал грешката си Дай му втори шанс щом още го харесваш.. Пък и от къде знаеш,че онова момиче не те е излъгало..?Ти не го ли попита дали е вярно...Айде горе главата мила.. и УСПЕХ

говорихме беше негова приятелка а и той вече няма чуства или поне така твърди ... снощи даже сънувах , че пак сме заедно , но не се надявам много ... апак и той сега е на 19 аз на 13 .. знам , че е голям , но го обичам и първата ми целуфка беше с него ..

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Ами тя щом е била у тях, може и секс да са правили.
    Знаеш ли го какво що прави..
    И ако поиска секс от теб, няма да е много честно.
    Не му се връзвай по-добре.

аз вече му се вързах .. просто си го искам , а знаеше , че каквото поиска ще му го дам все пак той е момчето на живота ми .. ;(

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Ами, налапала си въдицата вече. Само гледай да не налапаш и другото, че ще е жалко, при положение, че момчето има склонност да лъже.

Не е момчето на живота ти , сама се сещаш колко още ще има.
    По-спокойно го карай, бъди си с него, но му нямай вяра. При най-малката кривина, при намеци за секс- режи го . Само ще се възползва от теб .

ама вие не ме разбрахте аз не съм с него вече.. просто продалжавам да го обичам и искам някакъф савет да ми дадете да направя нещо за да го забравя

Седни си на задника, да учиш за изпитите след 7ми клас и ще го забравиш много бързо, сигурен съм.

егати турския сериал.

Той е почти на 20, а ти не си от онези 13-годишни, които са узрели преждевременно. Остави го баткото да си студентства и да си гледа живота, ти си гледай училището, приятелите и толкоЗ. Евентуално след време, ако ви е писано, ще се съберете отново.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Въъъъъъъ

Ей туй ми е най-смисления коментар по детинската история дето си ни написала.

Съвет - стой по малко пред компютъра, събирай се с повече хора на твоята възраст, и не замръквай късно някъде.

А да.. и си учи по сериозно уроците. Неузряла си за каквото и да е свързано с момчета и любов.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    В ироничните мисли..
    Цитирай Първоначално написано от diditu97
    все пак той е момчето на живота ми .. ;(
    Ахахах ,тия определения направо ме късат от смях .
    Bitch

Град
    Варна, моретоо :)
    знаеш ли как им викат на тези сутиации...по-точно какъв статут им слагат? ---> EPIC FAIL
    хЪх...

Мега фен
    ама вие не ме разбрахте аз не съм с него вече.. просто продалжавам да го обичам и искам някакъф савет да ми дадете да направя нещо за да го забравя
    добре, че не си решила да се върнеш при него и ''да му дадеш 2-ри шанс''. голяма услуга си правиш, сериозно.
    спри контактите с него, намери си хоби, излизай с приятели, забавлявай се постепенно ще спре да ти пука за него.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

хора само дето си пиша с него и ако на месеца излезем 1 път , а за шансове .. нз може би ако иска ще се върна при него .. а за това за излизането с приятели хобита го правя уча си просто понякога като се сетя за него и все едно всичко се случва пред очите ...

Мега фен
    хора само дето си пиша с него и ако на месеца излезем 1 път , а за шансове .. нз може би ако иска ще се върна при него .. а за това за излизането с приятели хобита го правя уча си просто понякога като се сетя за него и все едно всичко се случва пред очите ...
    защо?! за да те направи на още по- голяма глупачка, отколкото вече го е сторил ли? еми, ок, изборът си е твой.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

е да ама как да го забравя всичко направих спрях контактите с него непроработи , тръгвах с други пак без резолтат ... сега уж съм с едно момче стана един месец ама имаме спорове ... и се чуся още да си тровя ли нервите ...

97 работа..
    I want to be remembered as the girl who always smiles

хора ако няма да ми давате савети по добре ваобще не коментирайте това , че съм 97 работа неозначава , че немога да обичам и да се влюбвам нали ...

Това, че си 97 означава, че още не си съзряла и не ти е дошъл акъла в главата. Така че набора има огромно значение. След време, когато порастнеш ще разбереш, че това което си говорила и правила са детски работи. Сега не ти се вярва, но е така.

боже би , но сега съм в това положение и ... найтина го обичам а едва ли ако бях с толкос голям лапешки акал нямаше да ми пука , а за няколко дена да ми мине и да го забравя

Е добре, тогава виж все пак какво ще излезе. Но не насилвай нещата, остави го той да направи нещо. В противен случай той ще види, че си слаба и си хлътнала здраво по него и ще си прави какво си иска. Затова не предприемай нищо известно време, а ако го видиш се дръж по-студено, за да разбере че не си му в кърпа вързана, а трябва да се отнася добре с теб.

добре благодаря за съвета , ще го пробвам

животът е твърде кратък ,за да си губиш времето за хора,които не заслужават и грам внимание....ако те иска,да се постарае да те има,ако ли-намери нещо друго,което да ти усмисля дните
    I can't stop myself from loving you <3

и аз така мисля , но немога да си го избия от главата ...

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Роман. Даже не прочетох първото изречение. Ти си 97 к`во ти пука . Влюбил си се - не че е вярно - праз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си