- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ивет Фешън ??
Да, портфолио би свършило работа в чужбина, ако е направено наистина професионално. Иначе няма смисъл.
В някои градове в чужбина има много и престижни модни агенции, а в БГ има една, която долу-горе става.![]()
А тук някои агенции се хвалят колко известни модели били при тях. Тооолкова са известни, че не знам нито един.![]()
Защо да се "изстреля"? Просто иска да започне от агенция на ниво (или поне на по-високо ниво от тези в БГ).
Е да де това ми беше интересно как ще станеПървоначално написано от TeenageDream
![]()
Ами може да си изпрати снимки от България на email-a на агенцията, но трябва да отговаря на изискванията, ръст, години и т.н. За сега не съм чувала модел от България да се изстрелвал такаПървоначално написано от mey_si
. Пък и би трябвало да отиде после на кастинг за да я видят на живо и ако има професионално портфолио ще е ползва.
И аз съм висока колкото теб,само че съм с 15 кг повече.И съм с нормално теглоТака че не мога да си представя ти как изглеждаш
![]()
и аз съм така 173-4 и съм 50 килограма...и пак си изглеждам слаба,но за момента си се харесвамПървоначално написано от nymphadora
А какво имаш в предвид "без нищо"?Първоначално написано от mey_si
Без да плаща, може би..
Аз искам снимка, че не мога да си те представя![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
И аз, и аааза.Първоначално написано от ameli
![]()
Ако искаш пробвай да отидеш на кастинг, поне да видиш какво е, предполагам, че ще можеш да се откажеш.. НО аз какот казах вяра на български агенции нямам.
хей хейй аз също бях на кастинг миналата седмица във ff ии подписах договор.. да наистина даваш пари.. но според мен не е важна толкова агенцията а важното е самия ти да бъдеш лъчезарен и уверен в себе си човек.. те след това като дадат снимките ти на др. агенции те ще гледат стойката увуреноста ти излъчванито... Всичко си зависи от нас..според мен![]()
^ Фреш Фешън .. тии чуваш ли се.![]()
Честито прецакване.![]()
![]()
А , иначе снимка казах , че няма да слагам тук , който иска нека пише на ЛС за скайп.![]()
To infinity and beyond.
Ще ти вземат парите и после чао ...и не се надявай някой да те викне след това.Първоначално написано от confidence
Това е реалноста!
Не знам защо изобщо се занимава с тази агенция..![]()
Аз , иначе си уговирих среща с Мариета Ангелова за събота , но май няма да отида.![]()
To infinity and beyond.
Да ти кажа не ми се занимава не за друго , а защото не съм от София..
Аз нямам против да се запиша на някакви курсове , които предпорагам ще ми предложат , ама после няма кой да ме кара мене на тия курсове и да ми се занимава с моите глупости.![]()
Нашите си работят и за искат няма възможност да ме карат..![]()
![]()
To infinity and beyond.
Уау.И на мене ми стана интересно как изглеждаш![]()
Сега си те представям суперслаба и финна ;д А някъде беше писала,че приличаш и на Аналин МакКорд
А ако въобще имаш някакви намерения да ставаш модел единствената (свясна) агенция е Ивет Фешън според мене.
Оу..с Мариета ясно значи ще ти предложат курс ,който е трицифрена сума...а след курса ще ти трябва още една трицифрена сума за полароиди,фототест.Първоначално написано от Infinity
^ Попринцип да чукна на дърво в момента парите не са ни проблем и стига да си поискам родителите ми винаги ще ми дадат.
Просто.. мм знам ли , не ми е на сърце в момента може би тая идейка.![]()
To infinity and beyond.
Поразпратих снимки на желаещите , за да не ви стряскам с тия цифри.Слабичка съм , да , но не е нищо плащещо , както се убедихте и вие.
![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
На мен не си![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Йе, най-накрая![]()
Очаквах да видя нещо кокалесто, но имаш много добра фигураКосата ти е невероятна, винаги съм искала къдрава
Лицето не се вижда много, много, но си доста симпатична, да не казвам хубава, поне от това, което виждам. Ами успех
После да кажеш как е минало.
![]()
Да , то от тая снимка , която пращам лице особено не се вижда.. имам предвид , че не е особено близо , но пък се вижда пак нещо.![]()
Иначе , мерси много за пожеланието ти.![]()
To infinity and beyond.
Моля,ще пратиш ли и на мен,много ми е интересно как изглеждаш![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel