- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мисля че съм влюбен..!
Здравейте не искам толкова съвети колкото да споделя на някои нещо което мога да направя само тук..Имаше едно момиче едно време което харесвах много но се преместиха да живеят в друг град но близо до моя..преди няколко дена ходихме семейно на екскурзия родителите ни са първи дружки..та следното мисля че съм влюбен в това момиче което е толкова красиво..че понякога се забравям докато я гледам..мисля че и тя ме харесва защото не се отдели от мен през цялате екскурзия и се смяхме и беше супер готино да бъда с нея времето минаваше бързо с нея но незнам какво да правя..учим в един град училищата ни са на 15 мин път едно от друго..но имам само един въпрос към момичетата какво бихте направили ако ви предложи момче което е на 10 мин път от вас и бихте ли се сагласили на татъв тип връзка..Благодаря..Излишни коментари моля да няма!
Не тръгвам..ако заедно не тръгнем!!!
Леле, ако моя живееше на 10 минутки от нас- щях да съм най-щастливата.
Ама не, живее на 60км .
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Ама за теб 10 мин. много ли са? Повярвай ми- това е доста малко разстояние. Ти не можеш да се влюбваш само в комшийки..А на колко години сте?
Може момчето да е искало да каже,че е твърде близо до нея,знам ли...странно ми звучи 10 мин. да му се струват много път.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
изобщо няма да ти отгоровя на въпроса!![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Май май не можахме да ти схванем мисълта, или пък ти нещо се омота![]()
I want to be remembered as the girl who always smiles
Аз също живея на 15 минути път от моето момиче,е..пеша де,но сме в 1 посока. Отиваме заедно на училище, клас до клас сме, и всичко си е супер.
Не виждам проблем в 15 минути![]()
Бъди творец, но твори и простотия
И аз мисля, че ми се яде...![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
според мен няма проблем да бъдете заедно щом се харесвате ...
Животът е поредица от избори -
Да търсиш доброто или да се примиряваш със злото ... Да се стpемиш към истината или да приемаш лъжата ... Да се бунтуваш или да се приспособяваш ... Да бъдеш личност или да си част от тълпата ... Ти решаваш сам !
Няма смисъл да сте заедно. Тя тая ще те заебе, когато имаш най-много нужда от нея. Заебии ги тея :>
хЪх...
да ти имам проблема![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
10 минути път!??! Аз кво да кажа 8 часа![]()
![]()
![]()
и ти ли ?Първоначално написано от chemist9009
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Хлапе, има хора, които ги делят няколко държави и няколко дни път и подготовка още повече. Мен и приятеля ми ни дели 2 часа път и пак сме заедно непрекъснато.
Да обичаш значи да страдаш!
А ти представяш ли си да се влюбиш в момичето в съседния апартамент?!?!?! Майчице голяма драма ще е : O