.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

~Чуплива коса~Прически!

Здравейте!Имам един проблем...Аз имам дълга,чуплива и доста гъста коса, но проблемът е там, че не знам каква прическа да си направя, понеже като я пусна седи много бухнала...Моля давайте идеи и предложения за прически.Предварително благодаря! Извинете ако темата вече е пусната!

Супер фен Аватара на sunshine955
    щом е гъста недей да я постригваш на черта в никакъв случай ;х наи добре с прическа горе долу го презрамката на сутиена .. не по дълга за да не пада обема долу а в корените да е сплескана .. според мен така е най добре : )) но ти си знаеш де .. ;п успех ; }
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    На триъгълник, като и същевременно е на пластове, за да ти се отнеме част от обема

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    На триъгълник, като и същевременно е на пластове, за да ти се отнеме част от обема
    Точно на пластове като е се придава обем.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ^Тя ще и е пухкава, но няма да е бухнала. И даже само да си я хване с ластик ще изглежда супер прибрана, защото ще има останал обем само в корните, иначе надолу няма да има почти нищо, тъй като е обрана

моята коса е същата средна дължина,чуплива и много гъста аз съм постригната на пластове и много добре , седи както каза мимс пухвава обем също има но малък

^Тя ще и е пухкава, но няма да е бухнала. И даже само да си я хване с ластик ще изглежда супер прибрана, защото ще има останал обем само в корните, иначе надолу няма да има почти нищо, тъй като е обрана
    Toчно ! Аз съм с чуплива,дълга до кръста коса и съм на пластове и косата ми седи много хубаво.Иначе преди беше ужасна,постоянно я изправях изобщо не си я харесвах такава бухнала.Направих си я на пластове,и не след дълго и хванах цаката,за да не седи бухнала след като се изкъпя я увивам в кърпа и седя така около час,и после си я оставям да изсъхне като не я реша първият ден Става нещо такова,да не кажа същото http://prikachi.com/images/676/2576676B.jpg

Супер фен Аватара на fuckme
    ^ ако наистина е такава имаш супер яката коса! какъв цвят ти е?
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Цитирай Първоначално написано от fuckme
    ^ ако наистина е такава имаш супер яката коса! какъв цвят ти е?
    Тъмно кестенява

И на мен

Повече от фен
    плиткии ))) поне като е бухнала да е оформена ^^

Мх, може.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си