- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- втора обица
Хора искам втора дупка на ухото ама не знам как да навия нащеако им го кажа направо може да ме отрежат.Давайте идеи за правилен подход моля ви
![]()
Мамо, тате, добро дете съм , имам само шестици този месец/срок. Може ли да получа нещо , което наистина много искам?
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Аз като си пробих втора и трета чак после осведомих наще.![]()
точно така. ако имаш и дълга коса, още по- добре, няма и да забележат. :дПървоначално написано от 4o4ina
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
действай просто
казваш им,ще си прая обеца 2ра,не е опасно,не боли,половината хора имат.
ако не ти дадат викаш - ми аз пак ще си направя,мойто ухо си е
отиваш,дупчат те,плащаш,и си готова.
после и да го видят,няа стане нищо xD
аз така направих.
Бооже ми отиваш при някоя лекарка уши,нос и гърло и те продупчва или в някое студио и готово![]()
или това, че си добре в училище и искаш награда, или мрънкаш и викаш, или просто отиваш и ако видят ще ти се скарат малко или много, но нищо няма да стане чак, или пък няма да видят много време ии такам. аз мойте в никакъв случай няма как да си ги надупча втори път, защото първия път както ми се възпалиха сега дори обици не ми дават да нося..
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
и на мен майка ми се церемонеше, че можело да фана раки какви ли не глупости, ама веднъж минавах от там, където правят и си викам 'що не' и се продупчих и после йок реакция от звяра, който ми описваше, че ще стане ако си направя дупка.
![]()
Свършен факт ..
все пак ако искаш на меката част не е опасно .. дори на бебетата им правят докато са малки ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
кво пък толкова?аз си направих в 6 клас ,майка ми се нави без дори да я моля..даже дойде с мен.Аз попринцип си исках ,пък и на мен дупките ми бяха пробити кофти и сега по ги бива..За обеци по ушите ми дава .![]()
Според мен това просто трябва да идеш и да го направишКато не ти дават иди и пред свършен факт нищо не могат да направят,пък и ще викат ама ще мине,а ти ще се кефиш на новата придобивка
![]()
![]()
Аз имам 3 дупки на дясното ухо. Първо питах наще, баща ми нямаше нищо нопротив, но мама обаче не беше много съгласна, каза че то си е за мен, аз ще нося тези обеци и ще си бъда отговорна за тях. След втората дупка исках и трета, и пак ми разрешиха. Според мен по-добре ги попитай, ако толкова силно го искаш ще те разберат.![]()
Humans need fantasy to be human.
и аз искам ама питах един и двамата направо ме отрязаха ама сега кат си взема парите отивам и въобще няма да ги питам те ще си видят сами ще помрънкат малко и ще им мине![]()
![]()