- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Избор на едно момиче? (от едно от засегнати момчета)
ЗдравейтеМалко съм голям, но се сетих, че преди години Ви попитах за първите ми трепети на любовта, та сега реших, че отново мога да намеря опора във вас
Та проблема ми е следниятС едно момиче така да го кажа се зарибихме и ден два се натискахме, целувахме и все хубави работи. Но още, когато се случиха работите тя ми каза, че си пада и по друго момче. Аз го приех, като нещо несериозно, но онзи ден ми заяви, че май ще тръгва с него. Аз предполагах, че ще прецени към кой има по-големи чувства, и ще си избере, но след като тя ми го заяви това продължихме да правим хубави неща, като уточнявам, че не се е стигало до секс. Тя каза, че харесва и мен и него. Аз съм лудо влюбен в нея и се чудя как да постъпя. Аз знам, че съм напълно готов да се отдам на тази връзка, но не знам дали ако и поставя ултиматум ще остана с мен, което не е толкова важно, защото тя ще избире да слуша сърцето си. Тя също ми каза, че би се съгласила да се вижда и с него и с мен, но аз не го искам, защото едно човека е много точен и не заслужава такова нещо и второ не е коректно спрямо никого от тримата. Помогнете!! Почти всичко, от това по-горе, съм го и го казал с изключение на това, че мсето "лудо влюбен" съм използвал "от много дълго време човек, не ме опознвал толкова бързо и не съм се влюбвал толкова от много време" Благодаря предварително!
***MAGIC THE GATHERING RULEZZ***
http://www.kokoshaglava.hit.bg
отдръпни се от нея и сама ще поиска да е с теб. макар че така, както ''няма против да се вижда и с него, и с тебе'', трябва да ти е ясно накрая какво ще стане.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Била съгласна и с тебе и с него да се вижда?Прави си изводите за нея.
Тя не знае какво иска. Остави я да реши, без да я притискаш и тн ... ако те избере - браво, ако ли не - търси си друго момиче.
О, определено знае какво иска - иска и двамата. Недей да играеш втора дупка на кавала, защото на там отива. Тя ти казва че ще тръгва с него, не с теб, а ако избере да е с теб кое ще ти даде гаранция че не ги е говорила същите бози и на другияПървоначално написано от Sintya
Ако си толкова много влюбен в нея се бори, но ако не по-добре я остави.
Ето това е истинска жена. Коварно го играе. Зарежи я. Нямаш полза от това, ще чувстваш нон-стоп несигурност дали тя няма да те заебе, да тръгне зад гърба ти с друг и т.н. Не си заслужава, защото това ще разруши евентуалната ви връзка много бързо!
Между впрочем евала ти правя, че си стоиш за себе си и не търпиш да ходи и с двамата, което е по-лесния вариант, най-малкото защото не е коректно спрямо другия пич. :]
Благодаря много на всички :Д Смятам, че ми посочихте изхода от ситуацията :Д
***MAGIC THE GATHERING RULEZZ***
http://www.kokoshaglava.hit.bg
С ултиматума нищо няма да решиш... щото тя напук ще избере другия.
Има начини за добра игра в такава ситуация... ама ми се струа че девойката не е чак толкоз уникална че да си я дърпаш за себе си.
Остави я да ходи с оня... праскайте се от време навреме и като срещнеш някое друго момиче зарязваш тая и си готов. Все пак нищо не сте си обещали, нали?
Сег ако ще скачаш срещу поста ми - нашата госпожица е пеперудка. Оня ако е балама ти не си виновен... ако не е - бързо ще се върне при теб. Колкото повече и ходиш по полата.. толкова повече тя ще е привързана и към двама ви... и няма да избере нито единия. Затова... отдалечи се емоционално от нея... и така
И гледай колко изненадана ще е като един ден и кажеш: Чао, Марийке. Щото тя си мисли че сега си неин и може да ви върти и двамата![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Хайде, следващият път да се въздържаме от класификации и обобщения. Не можеш да знаеш какво е истинска жена, докато не ти поникнат чифт цици и не започнеш да кървиш всеки месецПървоначално написано от AceXe
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
имаш два варянта:единия да не се виждате и тя през тва време да реши и другия да я накараш да се чувства специална по някакъв начин,нещо като + за теб
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1.. ии .. Авторе, защо изобщо си правиш труда да питаш как да действаш? Защо първо не си зададеш въпроса "Бих ли се чувствал сигурно и добре с момиче което е готово да бъде и с мен въпреки, че ще си има приятел?" Незнам каде си я намерил тази к*рв*нт*я, но от километри си личи що за стока е.Няма нужда човек да я познава и от подробно описание, само от товаПървоначално написано от nymphadora
трябва да ти е станало ясно, че тази девойка не струва и стотинка и че нямаш никаква гаранция, че и на още някои не е наговорила такива работи, и че ако си с нея на сериозно, зад гърба ти няма да ги върши някакви!"Тя също ми каза, че би се съгласила да се вижда и с него и с мен"
..Извинявам се ама изпитвам силна непоносимост към такива индивиди![]()
Много обичам любовните терзания,а също така и коментарите на всички тук, наподобяващи "зарежи го/я, за нищо не става, тя е курва, той е боклук...". Хората знаят един за друг какво означават и не са нужни нашите епитети тук. Всеки човек постъпва кофти в даден момент и е егоист, защото просто търси щастието за себе си. В случая момичето не е постъпило добре, защото това колебание не е правилно. Тя няма семейство с единия, но да е лудо влюбена в другия и да се колебае с кой от двамата да избере и в даден момент да каже "искам и двама ви". Според мен трябва просто да й кажеш, че си благодарен, че ти е отворила очите и да се отдръпнеш. Тя сама ще дойде при теб, сигурна съм. Дори и да не дойде, обаче, това не трябва да те притеснява, защото не е жена, която не е за изпускане. Та тя ви подмята като някакви играчки. Все едно е в магазин за обувки и се колебае между два чифта и решава, че иска и двата. Хората не са предмети. Ти не си предмет. Вземай се в ръце и й дай да разбере, че не е единствена.
Да обичаш значи да страдаш!
защо да не знае? ти знаеш ли какво е истински мъж?Първоначално написано от LadyDi
разтегливи понятия са и всеки си знае за себе си. човека си изказа становището..
по темата : заеби ги тия курвенски номера, намери си някоя по-отговорна и зряла
Тая ви е направила на ташак торба бе брат. Дали па не е и нагла ...... Казала ти е в прав текст , че иска и с 2ма ви да ходи и кат те е видяла къв си влюбен загубен ....... Баш курвенски номера . Човек като теб ,който не би предал някво момче ,което бегло познава има нужда от доста по класно момиче
![]()
много ли е хубава?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Все тая и е за тебе... Два дена сте се натискали и ти си лудо влюбен? Недей да си раздаваш сърцето наляво и надясно! Не и позволявай да си играе с теб, диктувай правилата. Казваш и, че искаш да си с нея, ако не е готова да е само и единствено с теб няма смисъл. Да не вземеш да се съгласиш да ви върти и двамата само, за да не те остави? Бъди твърд, макар че не бих те съветвал да искаш нещо сериозно с такова момиче, накрая ще останеш разочарован.![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)