.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Избор на едно момиче? (от едно от засегнати момчета)

Здравейте Малко съм голям, но се сетих, че преди години Ви попитах за първите ми трепети на любовта, та сега реших, че отново мога да намеря опора във вас
    Та проблема ми е следният С едно момиче така да го кажа се зарибихме и ден два се натискахме, целувахме и все хубави работи. Но още, когато се случиха работите тя ми каза, че си пада и по друго момче. Аз го приех, като нещо несериозно, но онзи ден ми заяви, че май ще тръгва с него. Аз предполагах, че ще прецени към кой има по-големи чувства, и ще си избере, но след като тя ми го заяви това продължихме да правим хубави неща, като уточнявам, че не се е стигало до секс. Тя каза, че харесва и мен и него. Аз съм лудо влюбен в нея и се чудя как да постъпя. Аз знам, че съм напълно готов да се отдам на тази връзка, но не знам дали ако и поставя ултиматум ще остана с мен, което не е толкова важно, защото тя ще избире да слуша сърцето си. Тя също ми каза, че би се съгласила да се вижда и с него и с мен, но аз не го искам, защото едно човека е много точен и не заслужава такова нещо и второ не е коректно спрямо никого от тримата. Помогнете!! Почти всичко, от това по-горе, съм го и го казал с изключение на това, че мсето "лудо влюбен" съм използвал "от много дълго време човек, не ме опознвал толкова бързо и не съм се влюбвал толкова от много време" Благодаря предварително!
    ***MAGIC THE GATHERING RULEZZ***

http://www.kokoshaglava.hit.bg

Мега фен
    отдръпни се от нея и сама ще поиска да е с теб. макар че така, както ''няма против да се вижда и с него, и с тебе'', трябва да ти е ясно накрая какво ще стане.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на nymphadora
    Била съгласна и с тебе и с него да се вижда? Прави си изводите за нея.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Тя не знае какво иска. Остави я да реши, без да я притискаш и тн ... ако те избере - браво, ако ли не - търси си друго момиче.

Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Тя не знае какво иска. Остави я да реши, без да я притискаш и тн ... ако те избере - браво, ако ли не - търси си друго момиче.
    О, определено знае какво иска - иска и двамата. Недей да играеш втора дупка на кавала, защото на там отива. Тя ти казва че ще тръгва с него, не с теб, а ако избере да е с теб кое ще ти даде гаранция че не ги е говорила същите бози и на другия Ако си толкова много влюбен в нея се бори, но ако не по-добре я остави.

Ето това е истинска жена. Коварно го играе. Зарежи я. Нямаш полза от това, ще чувстваш нон-стоп несигурност дали тя няма да те заебе, да тръгне зад гърба ти с друг и т.н. Не си заслужава, защото това ще разруши евентуалната ви връзка много бързо!

Между впрочем евала ти правя, че си стоиш за себе си и не търпиш да ходи и с двамата, което е по-лесния вариант, най-малкото защото не е коректно спрямо другия пич. :]

Благодаря много на всички :Д Смятам, че ми посочихте изхода от ситуацията :Д
    ***MAGIC THE GATHERING RULEZZ***

http://www.kokoshaglava.hit.bg

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    С ултиматума нищо няма да решиш... щото тя напук ще избере другия.

Има начини за добра игра в такава ситуация... ама ми се струа че девойката не е чак толкоз уникална че да си я дърпаш за себе си.

Остави я да ходи с оня... праскайте се от време навреме и като срещнеш някое друго момиче зарязваш тая и си готов. Все пак нищо не сте си обещали, нали?

Сег ако ще скачаш срещу поста ми - нашата госпожица е пеперудка. Оня ако е балама ти не си виновен... ако не е - бързо ще се върне при теб. Колкото повече и ходиш по полата.. толкова повече тя ще е привързана и към двама ви... и няма да избере нито единия. Затова... отдалечи се емоционално от нея... и така

И гледай колко изненадана ще е като един ден и кажеш: Чао, Марийке. Щото тя си мисли че сега си неин и може да ви върти и двамата

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Ето това е истинска жена. Коварно го играе. Зарежи я.
    Хайде, следващият път да се въздържаме от класификации и обобщения. Не можеш да знаеш какво е истинска жена, докато не ти поникнат чифт цици и не започнеш да кървиш всеки месец
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    имаш два варянта:единия да не се виждате и тя през тва време да реши и другия да я накараш да се чувства специална по някакъв начин,нещо като + за теб
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Била съгласна и с тебе и с него да се вижда? Прави си изводите за нея.
    +1.. ии .. Авторе, защо изобщо си правиш труда да питаш как да действаш? Защо първо не си зададеш въпроса "Бих ли се чувствал сигурно и добре с момиче което е готово да бъде и с мен въпреки, че ще си има приятел?" Незнам каде си я намерил тази к*рв*нт*я, но от километри си личи що за стока е.Няма нужда човек да я познава и от подробно описание, само от това
    "Тя също ми каза, че би се съгласила да се вижда и с него и с мен"
    трябва да ти е станало ясно, че тази девойка не струва и стотинка и че нямаш никаква гаранция, че и на още някои не е наговорила такива работи, и че ако си с нея на сериозно, зад гърба ти няма да ги върши някакви!
    ..Извинявам се ама изпитвам силна непоносимост към такива индивиди

Много обичам любовните терзания,а също така и коментарите на всички тук, наподобяващи "зарежи го/я, за нищо не става, тя е курва, той е боклук...". Хората знаят един за друг какво означават и не са нужни нашите епитети тук. Всеки човек постъпва кофти в даден момент и е егоист, защото просто търси щастието за себе си. В случая момичето не е постъпило добре, защото това колебание не е правилно. Тя няма семейство с единия, но да е лудо влюбена в другия и да се колебае с кой от двамата да избере и в даден момент да каже "искам и двама ви". Според мен трябва просто да й кажеш, че си благодарен, че ти е отворила очите и да се отдръпнеш. Тя сама ще дойде при теб, сигурна съм. Дори и да не дойде, обаче, това не трябва да те притеснява, защото не е жена, която не е за изпускане. Та тя ви подмята като някакви играчки. Все едно е в магазин за обувки и се колебае между два чифта и решава, че иска и двата. Хората не са предмети. Ти не си предмет. Вземай се в ръце и й дай да разбере, че не е единствена.
    Да обичаш значи да страдаш!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Ето това е истинска жена. Коварно го играе. Зарежи я.
    Хайде, следващият път да се въздържаме от класификации и обобщения. Не можеш да знаеш какво е истинска жена, докато не ти поникнат чифт цици и не започнеш да кървиш всеки месец
    защо да не знае? ти знаеш ли какво е истински мъж?

разтегливи понятия са и всеки си знае за себе си. човека си изказа становището..

по темата : заеби ги тия курвенски номера, намери си някоя по-отговорна и зряла

Тая ви е направила на ташак торба бе брат . Дали па не е и нагла ...... Казала ти е в прав текст , че иска и с 2ма ви да ходи и кат те е видяла къв си влюбен загубен ....... Баш курвенски номера . Човек като теб ,който не би предал някво момче ,което бегло познава има нужда от доста по класно момиче

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    много ли е хубава?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Все тая и е за тебе... Два дена сте се натискали и ти си лудо влюбен? Недей да си раздаваш сърцето наляво и надясно! Не и позволявай да си играе с теб, диктувай правилата. Казваш и, че искаш да си с нея, ако не е готова да е само и единствено с теб няма смисъл. Да не вземеш да се съгласиш да ви върти и двамата само, за да не те остави? Бъди твърд, макар че не бих те съветвал да искаш нещо сериозно с такова момиче, накрая ще останеш разочарован.
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си