- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ~Упражнения за малко и стегнато дупе.~ (за момичета)
Здравейте!Моля, помогнете някой ако знае някакви упражнения за малко и стегнато дупе. Засега пробвам с клякания и започна да има резултат.Казвайте и своите предложения.Благодаря! :P![]()
кляканията наистина са добра идея .. мисля,че те ще ти помогнат доста .. и дъпето ти ще стане по изпъкнало и секси .. защото развиваш мускулите точно там ;p
smile-it's the second best thing you do with your lips
За да не правя нова тема, искам да попитам колко клякания трябва да правя на ден, за да има ефект за 3-4 седмици??![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Да верно по колко клякания трябва за да се получи нещо ?
И аз искам с нещо да си стегна дупето и краката, че малко съм се отпуснала, но се притеснявам ако правя клякания дали няма ефектът да е лош, че така съм чела-да нарастват частите.. От велоергометър и колело стяга ли се дупето?
Вижте в темата Диети-Дневник, вчера питах точно там за упражнения за дупето и едно момиче ми даде линк към едни.
Вече втори ден ги правя, дано наистина има ефект.
защо просто не ни пусна линка, така и така си отговорила..Първоначално написано от Ankh
сега да се ровим в някви теми![]()
+1Първоначално написано от Kallyn4eto
![]()
^ Ами,може би,защото е тъпо все да чакате на готово ...
А за кляканията - после да не се оплаквате,че пръсците ви са станали големи?!![]()
Мда, нещо такова имах предвид, под лош ефект. Май няма да се захващам да ги правя.Първоначално написано от 3oPuTy
Аз започнах от 2 дена и всяка вечер правя по 35 клякания и 35 разтягания на краката.Сега ще огранича малко тестените и сладките неща и ще видя дали ще има резултат!
![]()
![]()
Ама разбира се...изсикват се Огромни усилия да овторите следващата страница и да погледнете темата!!!
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p188.html
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p13984.html
Благодаря на Ankh за форума на "Rozali"![]()
Как кляканията ще имат лош ефект?! Ако имаха лош ефект, защо хората отслабват с тях.Освен това, благодарение не тях се стягат мускулите на бедрата и също така и дупето. Според мен нямат лош ефект, защото аз тренирам танци от много години вече и винаги съм правила клякания и отслабнах благодарение на тях малко, но ми трябва още малко отслабванеПървоначално написано от MissNothing
![]()
3oPuTy е права за кляканията.
Преди всяка вечер правех по 200 и сега съжалявам, мразя си пръсците.![]()
Добре, pls някой ако знае да каже някакви други упражнения.![]()
![]()
![]()
И аз го казвам от опитПървоначално написано от Ankh
А най-гадното е,че после много трудно се губят сантиметри
Авторке,упражненията от двата линка са ти напълно достатъчни.
Нещо не ми ги отваря тия линкове...
Бту, за кляканията - първо, се отслабва (губи се мазнина) и тогава се стяга. Ако не си загубила сантиметри, ще стегнеш хем мускула, хем мазнината и краката стават грозни. Има бая примери около мен![]()