Имам въпрос. Според вас кое е по-правилно - на ден да се изяжда по 100 гр. шоколад или по 100 гр. лешници/бадеми/орехи? За запазване на фигурата става въпрос, защото въпреки че в шоколада има с около 80-100 калории по-малко от ядките и по-малко мазнини, все пак те са естествен продукт без оцветители и т.н., а и 90% от мазнините са ненаситени. Аз май повече клоня към ядките, а вие?![]()
Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...
А защо просто не ги редуваш?!![]()
Ами сякаш ядките.. все пак са по-полезни, но попрницип си яж от всичко, но по малко. Според мен и ядки, и шоколад по 100 гр е много, въпреки че аз по толкова шоколад ядох, че и повече(ся го намалям.)![]()
+Първоначално написано от 3oPuTy
smile-it's the second best thing you do with your lips
Ядките съдържат по полезни неща от шоколада, но са по калорични.
Лично аз бих яла шоколад, но по 1 - 2 парченца максимално на ден. Не по цял шоколад. Иначе да, по добре редувай. Организма има нужда и от двете.
по- често ядки, по- рядко (но не никога) натурален шоколад (=
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
ще запазваш кг с шоколади всеки деноще повече ако е след диета
според мен 30-40 гр сурови ядки и 2-3 блокчета натурален шоколад са едно оптимално здравословно количество..
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
УЪТЪФЪ ?!! 100 грама на ден ?! Та това е един Милка бе3 парченца стават, но яж само от качествените..тоест Линд..Там поне знаеш, че има КАКАО
![]()
Иначе по 50 гр ядки на ден става ..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.