- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да ви споделя.
Е, т`ва че при тебе и проработило, не значи че при всички ще стане така. Нали знаеш, различни типове кожа ..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
При мен се получи.
Знам много добре,какво се заяждаш?
да съм казала някъде че СПЕЦИАЛНО НА ВАС ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ? казах какво стана с моето лице и бях изненадана..ей,човек да не напише въднъж нещо..
За мен ли говориш ?
мисля че говореше за другото момче/момиче, аама както и да е... ;д мерси че сподели![]()
пробвай - успех
Хахаха..Първоначално написано от neeDaBosS
и как по-точно се заяждам ? Ти така хвалиш тоя "вълшебен бъркоч" с извинение, че просто нямаше как да не го кажа. Познавам хора, но които тотално им се скапа лицето след тази "процедура". Против да кажа ?
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
прясното мляко дали може да се замени с кисело...или нещо друго![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
За черни точки аз лично използвам Garnier Pure 3 in 1... И съм много доволна... Всяка вечер преди да си легна си мия лицето с него и веднъж в седмицата го използвам като пилинг маска... Черните точки намаляват, а помага и срещу появата на пъпки... Поне при мен ефекта е такъв... Доволна съм...![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
Да..хваля го! някой хора си имат проблеми с тези неща и може да им помогнеПървоначално написано от BeezyJey
айде като не ти харесва марш от темата ми
Мисля, че не може.Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Впрочем, да, не работи при всички. По-подходящо е за нормална, суха и може би смесена кожа, но не и за мазна или още по-малкото чувствителна. Ако на някой им се влоши кожата, може би са получили алергична реакция към желатина. Така, че всеки с акъла си, риск печели, риск губи. Ефективно е, но не очаквайте да работи при всички.
Точно така.
не искам да споря с никой,не съм казала че е превъзходно.. че ще помогне на всички веднагакакто казах в предния пост..моите наистина се махнаха и се учудих понеже от доста отдавна се пъна да ги изчистя и реших да споделя..стига спорове