- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Много спешно
Хора закъсал съм яко по английски
Имаме за домашно да напишем за къщата та на мечтите ми
Всичко се приема
Благодаря предварително!![]()
Напиши го поне на български някой да ти го преведе..
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Проблема е там че съм зле със Фантазията![]()
Първоначално написано от lubomirky
![]()
Точно..
Ти май и в българския си зле
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
точно това щях да напиша!!!Първоначално написано от lubomirky
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
живота е гаден, свиквай!Първоначално написано от MegiBoOm
Не са гадни,а са си прави хората.Разбирам да си много зле с аглийския и да не можеш да го напишеш,окей.Обаче да не можеш и на български да го направиш.![]()
Колкото можеш,толкова и ще ти пишат,справедливо е.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
помъчи се малковиж в учебника ти примерите и използвай думите и малко фантазия не вярвам хич да нямаш въображение
![]()
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]
The best house of my dreams is big аnd white which has two or three floors where I can live comfortably with my family. I would like to have a garden where I can make a grill with my friends in the evening or just enjoying the peaceful day. I dream to have a little pool so I can have funny moments and one day I would like to narrate to my children in this same pool about the big moments of my life in this same house. My requirements about the furniture – maybe leather couches, silk beds, clean big bathroom where I can lay in the tub for hours… Or maybe it shouldn’t be so pretentious.
I want to have a nice fireplace where we can warm ourselfs after a snowfight. A garage for my favourite car, too.
I would just like to have the things which are requisite to my family and myself . That make us comfortable.
Actually I counted up and counted up things that I would like to have – a big white house, garden, pool and so on… But when I think about it more deeply I only need a nice peaceful place where I can do the things I love. A place that is cosy for my family and myself. A place where we can feel we are home.
Най-хубавата къща на мечтите ми е голяма и бяла, която има два или три етажа, където мога да живея удобно със семейството си. Бих желал да имам градина, където да правя скара с приятели вечерта или просто да се наслаждавам на спокойния ден. Мечтая за малък басейн, така че да имам забавни моменти и един ден да разказвам на децата си в същия този басейн за големите моменти от живота ми в същата тази къща. Моите изисквания за мебелировката – може би кожени канапета, копринени легла, чиста голяма баня, в която мога да лежа във ваната с часове. Или може би не трябва да е чак толкова претенциозно.
Искам да имам приятна камина, където можем да се стоплим след снежен бой. И гараж за любимата ми кола също.
Бих искал да имам нещата, които са удобни за моето семейство и мен. Които ни карат да се чувстваме добре.
Всъщност изброявах и изброявах неща, които бих искал да имам – голяма бяла къща, градина, басейн и т.н… Но като се замисля по-дълбоко само се нуждая от приятно спокойно място, където мога да правя нещата, които обичам. Място, което е уютно за семейството ми и мен. Място, в което се чувстваме у дома.
P.S: Съжалявам за грешките - не уча английски в момента. И знам, че е тъпо, но не му отделих мн. време. А да подчертая - това не е моята мечтана къща.Мислех просто за нещо, с което бихме могли да отбием номера. Ако става - вземай. Ако не - здраве да е. :P