Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
Да, но вие като потребител сте въведени в заблуждение, което е във ваша вреда...

Принципно трябва със спокоен глас да поискате стоката да бъде сметната на обявената на етикета цена или да помолите да бъде извикан управителя, който съответно да насолите, че в повереният му обект се нарушава правото на потребителя на инфорираност и той бива въвеждан в заблуда относно цената на продукта.
Казаха, че на касата излиза с цената, която не е на етикета и съответно си остава така. А за управителят вече казах!

Относно другите постове..
На персонала му е работата да сменя цените, когато се променят. Не казвам те да променят самите цени, а просто да сменят етикетите.
В много по-големи магазини съм виждала как веднага щом бъде обявена новата цена, човек отива и я сменя, за да не заблуждава клиентите!

И не знам защо всички се хващате за високия глас. Не ми се вярва и вие винаги да сте били спокойни в ситуации, които са ви изкарвали извън кожата ви. Да, добре, хубаво! Не трябваше да викам на касиерката за немарливостта на целия магазин. Сега защо не оставите това настрана и не обърнете внимание на основния проблем!