аз що не обичам никой ?Тва дали до някъде не ме прави по-неуязвима ..
търся хубавата страна И все пак донякъде се чувствам нещо празна така Дали да не направя нещо по въпроса а ? мм не не .. така е по-добре ама до кога така ..
Сички околом мене са се загаджили егати само аз .. ама като не се вълнувам от никой как да стане .. а това пък зашо е така ?нещо много безгрижен живот заживях и инстинктивно почнах да се чуда какви проблеми да си докарам май
![]()
който търси - намира . ^^
Щото никой не ти обръща внимание ,дори постовете ти във форума го доказват !
Bitch
еее верно ли за това ??! ужас много съм зле шофуци кажете ми как са стана готина като вас щото това моето не е живот ..
ако се чувстваш много празна може да те понапълним малко![]()
иначе за момиче не е трудно да си намери гаже![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
м да бе ама аз съм с очила и брекети ... ниска съм и май килограмите са ми в повечетова дали до някъде не ми пречи?
Ами ти кажи защо не обичаш никого.Може да не си намерила точния човек,който да заслужава обичане.
Иначе според мен е нормално да се чувстваш празна,когато не обичаш никого.И на мен ми се е случвало,защото аз попринцип съм си много обичлива и чувствителна.
Everything changes, but beauty remains ...
а и като съм пред момче и започвам да заеквам на всяка сричка а и от брекетите пръскам слюнка и отблъсквам хората като че ли ... дали е възможна да е за това ?!?
ташаk си правиш с нас майна![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Спрете се вече ве .. злетааа![]()
I want to be remembered as the girl who always smiles
Пий разхлабително, може да помогне.
Да обичаш значи да страдаш!