Та значи харесвам един свой приятел и дълго умувах какво да правя понеже аз самата не бях сигурна в чувствата си. Типа момчета, които харесвам нямат нищо общо с него, ама уви какво стана.. Стана тя каквато стана осъзнах се, че го харесвам и сега какво? .. Реших се аз да му кажа и една вечер докато си пишехме му казах: Някой ден ми напомни да ти кажа нещо. Той ми отговори, ако искам да му кажа сега, защото сигурно ще е забравил. Идва новият ден и ето денят е хубав мислейки си, че той няма да помни и че съм се измъкнала от глупавата си постъпка. Идва вечерта, сядам пред компютъра и малко по-късно започнахме да си пишем. Той беше запомнил и ме попита какво съм искала да го питам. Съжалих, че предния ден изобщо съм си отворила устата. Стига се до тази ситуация, че трябваше да му разкажа. Знаех, че ще реагира с нещо от рода на ОМГ и дамм бях права. Разказах му на кратко как какво защо.. Той наистина си беше шокиран , защото знае по какви момчета си падам по принцип. Та когато подробно му обяснявах,казах че го харесваМ (в сегашно време) ,като му го казах на кратко в едно изречение казах харесваЛА .. Отговор какво мисли не получих може би, това че казах харесваЛа 2-я път или и аз не знам. Продължихме да си говорим, естествено за други неща. Когато бях решила да му кажа, очаквах да ми бие шута директно или да започне да ме избягва, но точно обратното. Докато си пишехме ми беше казал (въпреки, че вече беше на ясно какво чувствам), че съм станала по-симпатична (за характер говореше), а когато вече реши да си ляга каза: "Мислеше си, че ще те игнорирам и отбягвам нали?" Аз нямаше как да го излъжа за това потвърдих, след което той отговори: "Аз не съм такъв." Казахме си лека нощ и това беше.. Объркана съм, защото очакванията ми бяха други, а сега си нямам и идея какво да направя, за да го забравя или да направя така да започне и той да ме харесва, защото преди година, две, той ме харесваше .. Искам отговори, които явно той не може да ми даде. Искам да знам защо той не каза нищо от сорта, че съжалява, но не ме харесва или нещо подобно.. Защо прави нещата толкова по-трудни като ми прави комплименти и се държи ужасно мило ... Моля ви за някакъв съвет как по един или друг начин да сложа край, дали като негово гадже или просто приятели без да изпитвам никакви чувства към него..