- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов между приятели ..
AceXe може би си прав, че е глупаво да му кажа по скайп, но в момента съм в подготвителен клас и съм от 9 сутринта до 7 вечерта в училище. Да допълня факта и че с него сме в различни смени, различни гимназии.. Събота имам извънредни часове по физическо.Прибирам се уча и сядам на компютъра. Неделя също уча, след което си почивам малко и излизам. По принцип с приятелките ми се чакаме в двора на моето училище където те играят обикновено, но и да искам от игра не мога да го измъкна, а последния път когато завързах уж сериозен разговор с него когато си тръгваха и то не пред всички, а насаме, той побърза да си тръгне колкото може по-скоро и разговорът да свърши. Не пищя, че не съм му видяла реакцията, защото го познавам много добре и знам как ще реагира, за целувка и преди ни се е налагало, ама той или го притеснява нещо или и аз не знам и това беше с всяко момиче, което го накараха да целуне. Проблемът е там, че той не каза нищо.Нищо имам предвид, че примерно не каза, че не ме харесва така както аз, или пък, че иска да сме само приятели. Просто НИЩО. Прави ми комплименти и пак не мога да го разбера какво иска, мисли .. Колебая се дали той не опитва да мине ей така без да ме нарани, не осъзнавайки, че го прави по-трудно или е нещо друго и искам, ако някой има предположения какво може да значи, а ако не съвет как да разбераПървоначално написано от AceXe
![]()
![]()