- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кое е по-гадно
по характер аз съм по-гадната![]()
сутрин или вечер ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
нито едното
същото ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Да си носяВъпреки,че не го правя,обожавам да се мокря
Да паднеш в басейн/да те бутнат в него ( с дрехите ест)
Желанието имам пред теб да бъда себе си,затова аз винаги споделям своите мисли.А ти си част от тях и те ми дават сили.Без тебе дните ми от цветни стават сиви!
да падна
да си със семейството си или с приятели ?
И аз като теб.
Да завали дъжд докато си на басейн/Да ти се счупи тока на дискотека
Желанието имам пред теб да бъда себе си,затова аз винаги споделям своите мисли.А ти си част от тях и те ми дават сили.Без тебе дните ми от цветни стават сиви!
Да се потя е по-гадно
Да те носят до вас,защото си мъртво пиян или да те оставят да спиш до 10 сутринта,но да е трябвало да се прибереш в 4![]()
първото
същото ?
Нито едното
същото ?
Многообичам изненадите
![]()
Най добрата ти приятелка/най-добрият ти приятел да не се сети за рд-то ти или майка ти
Ученик предполагам
Да си сляп или да си глух?
Знам,че е гаден въпрос,но наскоро спорехме с 1 приятел.
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
и двете са гадни
същия ?
Да си глух е по-гадно според мен.
Да не си много богат,но да имаш истински прители или да си страшно богат,да можеш да си позволиш всичко да черпиш всички,но приятелите ти да се интересуват единствено от парите ти и да няма кой да те попита как си.
второто
Наказание без комп/без излизане?
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
без излизане
без вода / без ток
и двете са гадни
На почивка сам/сама / Да не ходиш на почивка
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds