- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Невъзможна любов
Здравейте! Бих желал да получа някои полезни съвети относно моя случай.
Значи аз съм на 21г и съм влюбен в едно момиче, ааа жена на 34г колумбийка, която на всичкото отгоре е разведена /разведена малко след сватбата/ с 15г дете, което живее в нейната страна. А ние се намираме в Испания. Та въпросната мадама изглежда и се държи като на 27-28 годишна, тяло като на ученичка нали. По принцип и двамата се харесваме, / е аз съм луд по нея/, но тя е убедена, че аз съм като дете за нея и не вижда никакъв смисъл да сме гаджета. Аз също, но любовта е сляпа. Единственото, до което стигнахме са целувки, явно тя е много объркана... Въпроса ми е, какво мога да направя за да я спечеля, и има ли смисъл, какво мислите вие по този случай?
Благодаря на всички!
a.k.a. забранена любов...
Нормално е. Ти си едва с шест години по-голям от сина й, а в Южна Америка, тийнейджърите са акселерати, т.е. той има вид на 17-18. С това разликата между двама ви още изтънява и е напълно нормално тя да вижда в теб сина си. Не мисля, че трябва да настояваш, защото дори тя да склони, това усещане ще остане за дълго време и няма да се чувстваш комфортно от това. Освен това е възможно сина й да те гледа с лошо око ако разбере, че чукаш собствената му майка. Все едно някой от класа му го прави... Вярно е, че това са хипотези, но никога не можеш да знаеш, а това е доста възможно. Така че хубаво си помисли. Според мен по-добре да спреш и да си намериш друга жена.
ох леле...Няма да ви е хубаво заедно...тя ще се безпокои,че ти я приемаш като майка,а ти ще се притесняваш,че тя те приема като син...общо взето защо излезе тая тема след предаването по нова![]()
Сигурна съм, че това е само временно увлечение. Намери си някоя по-подходяща. С нея едва ли ще имате бъдеще.
I want to be remembered as the girl who always smiles
Дъщеря има, но все тая. Разумът е водещия при отговорите ви!
Моля ви, помогнете ми! Да си тръгна е най-лесно
Каква помощ искаш, пич?! Не ти става и искаш да дойда и да я изчукам вместо теб?! Или вместо теб да тръгна с нея? Или вместо теб, аз да говоря с нея?!
Какво общо има факта, че има дъщеря? Аз ти говоря, че ти и сина й сте твърде близки по възраст, за да може майката да го преодолее и да не вижда в теб сина си. Не е най-лесно да си тръгнеш. Ще седнеш и ще й обясниш нещата как стоят в очите. Казваш й, че е по-добре да спрете, за да не се чувства тя зле. Какво повече от това можем да ти помогнем?! Да ти кажем, продължавай?! Това вече не е съвет, а измиване на чувството ти за вина с нашите съвети. Защо тогава ни питаш, след като си решил какво ще правиш?!
Хаха. Няма никакъв син, а дъщеря. Просто исках да видя дали някой ще ме подкрепи да я гоня докрай. Явно не - сметкаджийството и математиката властват и в тоя форум.
Ти искаш съвет. Давам ти го. Защо ме упрекваш? Ти искаш да чуеш моята визия за нещата и аз ти я казвам. Нямаш право да ми намекваш, че съм сметкаджия. Явно, че ти не търсиш обективен съвет, а търсиш някой да каже ДА. Толкова ли си слабохарактерен, че щом си го решил не можеш да го направиш, а искаш някой непознат да ти каже ДА?! И защо каза син, при положение, че има дъщеря?! Научи се като искаш съвет да се изразяваш правилно!Първоначално написано от fifa2007
Не се отказвай!!! Щом си луд по нея направи всичко възможно да я спечелиш и УСПЕХ!![]()
според мене няма смисъл,тя има дете,какво бъдеще ви чака,годините също са пречка
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Благодаря за съветите, нещата приключиха!