- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако момичето е ненаситна эа секс,какво правим?
Като се замисля и аз бих се жертвал. Великолепната 4ка.Първоначално написано от ForzaFelipe
![]()
пусkайте се още 2ма и ше ви гледаме всеkи вторник и четвъртък по bTV от 20 и 21 часаПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
Първоначално написано от OneGuy
И ти със своя "мускул" ще и разкажеш играта,нали![]()
![]()
ако я обичам и аз ще бъда ненаситен за нея и ще го правиме докато не заспим..ако не я..изобщо няма да спя с нея
6б3З10
Радваш се.
Спорта пречи на цигарите :P
събуждам се и спирам да сънувам
ОДИН!!!
на твое място,аз лично .... бих я ограничавал.Жените превъртат когато и момче и каже нерезултата е невероятен
В такъв случай тя си намира някой който да и каже "Да" и ти оставаш на сухоПървоначално написано от NaGaStYlE
![]()
Хахахах, МНОГО далеч от истината! Аз също съм много ненаситна, с приятелят ми го правим доста често и всеки път свършвам, но след 10 минути го искам пак!Първоначално написано от Macallan
![]()
Така че, напротив, задоволяваш я и за това тя иска още, иначе щеше да и е безинтересно и да се откаже от секса с теб.
+1 !!! : )))Първоначално написано от bootyboy
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()
+1Първоначално написано от bybz
аз не съм правила секс , но съм чувала , че когато момичето е ненаситно , трябва да и сложиш таблетка аспирин във вагината
pravete lubov , ne voina ! badete vegitariqnci , ne qdete jivotni
Първоначално написано от MalkotoAni98
Ти си побъркана кучка знаеш ли?
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Какво правим ли ? ЕМИ СЕКС!![]()
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Първоначално написано от Spikeey
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Първоначално написано от pinkyy
+1 \ Точноо!![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Когато момичето е ненаситно,ми даваш скайпа и,откъде е и ще дойда да оправя проблема.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Ненаситна, ненаситна, колко да е ненаситна?
Пример: И аз понякога го искам много, правим го, правим го и аз пак искам и така и така примерно една-две седмици ... моят човек се измаря или пък не остава време. Ама оня ден пак така ми се искаше много 4-5 дни подред и ме хвана и ме из**ка една вечер. После 3 дни не исках да я пипам, беше протрита и добре из**кана.
Така че колкото и да е ненаситна, освен ако не е болест, винаги има насищане.![]()
+1Първоначално написано от DarkTemplar
:P
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()