.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Цяла нощ сами

Здравейте аз съм момиче на 17 години и за коледните празници наште няма да са си вкъшти . С приателя ми решихме да сме заедно и той ще спи в нас ,а това до сега не се е случвало въпросите ми към вас са : Как да направя вечерта специална ? как да не я забрави никога ? А във секса какво да направя за да му хареса наистина много ? Споделете такива ваши истории когато сте оставали сами с приателя си цяла нощт и какво сте правили Надявам да ми помогнете . Благодаря

Град
    Варна, моретоо :)
    Ако е влюбен в теб го отрежи. Така няма да забрави никога тази вечер
    хЪх...

Ем според мен дори само това че сте двамата насаме ще направи вечерта специална. Иначее сготви нещо, ще му хареса, че си се потрудила заради него. След това може да пийнете, за да се разгорещите и поотпуснете, гледайте някой филм. А в секса, то само това че го искаш е достатъчно за него ;д Може да използваш сметана, шоколад (ако знаеш какъв фетиш има ще е от полза), също така любимата му поза. Но все пак ти си познаваш момчето, така че.. Отдай се на момента.
    I want to be remembered as the girl who always smiles

:))

Много благодаря pinkyy страхотни идеи ще направя всичко което ми каза

Радвам се, че помогнах. Пиши после как е минало :P

вечерта ще е специална защото сте заедно, наистина незабравима ще е.
    LoVe ........ {P}{P}{P}

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    пуснете си музика и му направи стриптиз,момчетата харесват такива работи
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Наистина добра идея , но аз съм малко дърво в танците и не знам дали ще се справя

Мога да ти дам хиляди идеи. Свещи, хубава музика, ягоди със сметана или шоколад, хубав филм, вино, вана или джакузи, цяла нощ секс, още от вратата.... Щом сте заедно, цялата вечер ще се запомни, без значение какво ще правиш или не.
    Да обичаш значи да страдаш!

Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Мога да ти дам хиляди идеи. Свещи, хубава музика, ягоди със сметана или шоколад, хубав филм, вино, вана или джакузи, цяла нощ секс, още от вратата.... Щом сте заедно, цялата вечер ще се запомни, без значение какво ще правиш или не.
    Именно, и аз това я посъветвах Ии пак казвам, да не забравиш да споделиш после развитието :P

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    земете да направите една партия шах майна ама задължително на свещи.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на radeberger
    Ехееее, има адски много време до коледните празници.

След като се обичате всеки момент заедно ще е специален. Не мисля, че е нужно да го планираш.

Мисля,че малко е раничко да планираш това все пак има няколко месеца преди кКоледа.А и всеки момент с любимия е специален независимо дали правите нещо заедно или просто сте легнали на диван и ще се прегърнали.А и е от опит ти го казвам,че по-добре нищо да не планираш,защото нещо може да се объркапо-добре остави нещата така те сами ще се наредят.По-хубаво е спонтанно да стане отколкото да се приготвяш и после да не стане нищо от това което си очаквала и планирала.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    мисля, че съм съгласен с тузаро.
    черно-бяло, ъхъхъ.

пък планирането на някви неща винаги си е било тъпо, недей да правиш грандиозни схеми.

Цитирай Първоначално написано от SolemnityOfDeath
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    мисля, че съм съгласен с тузаро.
    черно-бяло, ъхъхъ.

пък планирането на някви неща винаги си е било тъпо, недей да правиш грандиозни схеми.
    Именно, планове за такива неща са много глупави. Просто се съберете и се остави на компанията му. Усета ще те води без да му мислиш. :]

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    До тогава и двамата може да имат други гажета майна....
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

от 4 години сме заедно майна няма начин просто :Д

Цитирай Първоначално написано от anonim4e14
    от 4 години сме заедно майна няма начин просто :Д

Пловдивчанке, тогава какво ни питаш като сте от четири години?! Толкова ли си проста, че за тези 4 години не си го опознала какво харесва и какво иска той?! И вземи пиши по-грамотно, защото си като някаква пуберка на 12, дето не знае за какво й служат гърдите.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Единственото, което можеш да планираш е готвенето на вечеря и евентуално размяната на закачливи подаръчета. А ако се съберете още след обяд и си сготвите заедно би било още по-сладко и готино. Развитието на вечерта вече зависи от вашето настроение. Успех.

Толкова ли си скучна и без въображение, че да караш другите да ти кажат какво да правиш ТИ с твоята голяма (хъхъ) любов ?
    Тц тц тц.. от ден на ден става все по-страшн
    о
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: :))

Цитирай Първоначално написано от anonim4e14
    Много благодаря pinkyy страхотни идеи ще направя всичко което ми каза
    и точно тогава ще си в мензис

Голям фен Аватара на xinfamous
    купете си зрънчо с фъстъци и гледайте Jackass.
    Can It All Be So Simple ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си