- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво да правя?
Здравейте
ситуацията ми е следната :
на 9 септември правих секс с приятеля ми без презерватив,но той не е сиг дали е свършил в мен или не. няколко дни преди това на втори ми дойде,но след тази случка пих ескапеле и малко след това ми дпоиде отново за няколко дни кафяво течение. и сега този месец от няколко дни ме болят гърдите и имам симптомите да ми дойде но не ми идва. правих си два пъти тест за бременност,и двата пъти бяха отрицателни.какво да правя?
Ами мила ми авторке,щом не си эабременяла, успокой топката!![]()
Ами просто ти закъснява![]()
Щом си пила и Ескапел и си направила тест няма от какво да се безпокоиш![]()
една фр има кафявопреди да и доиде и като и свършва.ама 4етох една дето глътна ескапел и и те4е6е малко ама не цикал. кафявото ти е реакция от хап4ето :P
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Според мен кафявото течение е в следствие на Ескапел. Закъснява ти заради него, а и ти като се притесняваш и двойно повече се бави... Така че се успокой - хщом и двата теста са отрицателни няма за какво да се тревожиш. И този Ескапел не го взимай като бонбонки... ужасно вредно е за организма ти. Следващия път внимавайте повече с приятеля ти и ползвайте предпазни мерки, за да няма после пак "Какво да правя"
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
гледай тв чети книга много неща можеш да правиш
но не си бременна
ОДИН!!!
закъснява
Добре, бе. Много ми е чудно..как така не знае дали е свършил в тебе? ОМГ!![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Спкойно,спешните контрацептиви, като Ескапел,водят до промяна и неравномерен цикъл..нормално е да ти бави,щом си го пила спи спокойно,а и щом тестовете са ти показали отрицателен..Просто ще имаш малко проблеми с цикъла няколко месеца,но след това ще отшуми.
Абе тоя Ескапел......
Абе май е на мода ся вместо бонбони да се лапа Ескапел.
Ивито!Моята секс френдка!
+1 !!Първоначално написано от miroandonow
![]()
~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~