.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Toй е постоянно в главата ми!!

Привет на всички.. тук съм за да помоля за савет защото се оказа че няма от кого да поискам такъв. Такаа.. значи запознах се с едно момче на 17 години аз съм на 14.Първия ден почнахме да излизаме заедно смисъл,че ходихме навън през междучасията и така.Започнах да изпитвам нещо към него (истината е че аз много бързо се влюбвам и тожа ужасно много ми вреди в повечето случаи). После той почна да ме прегръща и неусетно как се озовах в ситуация в която ние сме гаджета и аз неспирам да мисля за него. В събота той отлетя до Англия за 2 дена по някаква работа (общо взето незнам каква) и ми каза че ще ми се обажда всеки ден, но така и не го направи. Днес е понеделник и ппреди малко ми се обади и ми звучеше се едно изобщо не му пука за мен.. В петък го целунах за първи път и му казах че за първи път целувам момче с език ( не че не сам целувала но просто така сам го чувствала и не сам целувала с език) и това се брой за първата ми целувка. Толкова ми беше гадно през сичките тези дни включително и днес че не ми се е обадил вчера цяла нощ не сам спряла да плача заради това и се си повтарям че рева за глупости и че просто не е могъл да се свърже с мен, но в мислите ми си остава мисълта че просто не му пука. Незнам какво да правя.. моля ви за съвет. И ако може без безмислени коментари защото ми е тежко в момента и наистина имам нужда от помощ... Благодаря ви предварително
    I love you when you are around <3 <3 <3 ...

Съжалявам за правописните грежки но пиша на фонетика и ми е трудно и понякога бъркам.

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом
    Той може би иска нещо “по-зряло“. Така е с 90 процента от 17-18-19 годишните...
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

да, но никога не ми е предлагал нещо ''по зряло'' иначе щеше да ми го каже или поне аз така си мисля незнам може и аз да бъркам

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом

Заглавието goes here.

Случайно някой да е страдал от и да има решение за "Разгонването"?
    Щом видя момиче от приятелките ми, с които досега сме били само приятели, ме обФаща мания за не и мисля за нея по цели нощи...
    НекФо решение имате ли?
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

Извинявай, че така ще го кажа, но мисля, че той не взима на сериозно това, което се случва между вас. Мисля, че ще е по-добре да се оттеглиш от него, за да не страдаш повече след известно време. Знам, че звучи кофти, но това е моят савет
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

^ Благодаря за отговора ти все пак

Амм, аз искам да те попитам Сигурна ли си, че ходите или просто по държанието му си решила, че е така? А иначе изчакай още малко, ако не ти се обади - потърси го. Ако не намери разумно обяснение за държанието си.. не се занимавай с него
    I want to be remembered as the girl who always smiles

^ Ами сигурна съм но не 100% смисъл държанието му в петък ми говори доста неща. А и аз му казах че в новото даскало (понеже аз сам 8 клас) ще се пуснат какви ли не слухове... тоест че хората ще си помислят че аз спя с него а истината е че тои неиска това смисъл аз сам говорила с него и съм му казала, че искам да остана девствена на този етап и той каза че това е много хубаво и сам на прав път. Днес ще го видя в даскало и ще видиме какво ще стане

Супер фен Аватара на kindergarden
    Е добре бе 2 дена не ти е звънял,че то тва не е голяма трагедия...пък и цените на разговорите не са малки

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ивенце я синтезирай в 2 изречения за какво иде реч?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на kindergarden
    Ми почнали са да излизат,целували са се и според нея са гаджета.Наложило му се да замине за 2 дена в Англия и тя реве щото не й звънял...пък като й се обадилсякаш не му пукало
    абе лапешка драма

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ааааа ясно.....

Здраве да има... другото лесно

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

^ тва за лапешката драма е вярно но просто исках савет

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    в чужбина са по-скъпи обажданията,може да е нямал пари,по-добре спри да плачеш,предполагам,че той сам ще те потърси
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Варна, моретоо :)
    викай Ханибал да те оправи
    хЪх...

^ тъпия ти коментар не е на място

Град
    Варна, моретоо :)
    отчаян съм и ми през кура просто...
    хЪх...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си