.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Години Любов

когато бях 3-ти клас си играех савсем невинно,докато при нас не дойдоаха 3 момчета Злати Митко и Дамян. В момента в който ги видях се влюбих в Злати. Радвах се когато се усмихнеше...мечтаех си да го прегарна...той ме харесваше но аз се даржах мн детски.минаваха годините....аз го обичах все повече и повече....след 5 години мечтата ми се збадна.... Аз и злати бяхме заедно...тогава бях по-щастлива от всякога...Обичахме се безкрайно много..но един ден всичко приключи (разделиха ни други хора които ни завиждаха ) ииии всеки пое по своя път...и двамата се влюбихме отново...аз в приятеля му митко а той в една яни....аз имах враска година с половина както и той...но аз за миг не съм слряля да го обичам и завинаги да е на 1 м,сто в моето сърце! Сега и двамата сме сами...и утре ще ходим на кафе по приятелски.
    КАК да се даржа? страх ме е да не ни се развали приятелството ни ако му призная че още го обичам. как да му намекна за чувствата си....моля ви помогнете ми

сажелявам за грешките
    LoVe ........ {P}{P}{P}

Супер фен Аватара на djipsito
    Не съжалявай за грешките ами ги поправи...

той няма как да не разбере ,че още го обичаш-това се разбира по погледа,държанието,начина на говорене ...
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен
    Град
    София
    Понякога един поглед казва много повече от думите.
    Искам да дам "Refresh" на ума си ..
    Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
    Да използвам "Undo" за всички мои грешки
    и да дам "Save" на всички незабравими спомени.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Кажи му:така и не можах да те забравя.И му гледай реакцията
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от Cassidy
    Понякога един поглед казва много повече от думите.
    Така е, човек чува едва 15% от казаните думи и усвоява само 7% от тях, останалото се разбира от погледа и езика на тялото. Дръж се както ти е и не преигравай.

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Не съжалявай за грешките ами ги поправи...
    Ако имаш шанс, винаги трябва да опиташ да го направиш.
    I want to be remembered as the girl who always smiles

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    като седнете фани го за ръката, коляното нали така дават по филмите майна, и после да кажеш има ли ефект
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    като седнете фани го за ръката, коляното нали така дават по филмите майна, и после да кажеш има ли ефект
    Така е по филмите,в реалността е най-добре направо да го хване за лоста

Според мен се дръж поне на този етап приятелски с него.Не казвай нищо,защот има голям риск да оплескаш нещата.Също така можеш да забележиш ако има чувства към теб по неговите риакции и маниери.За сега просто бъди до него обърщай му вничание ,исшлушвай го и се срещаюте,но чисто приятелски докато накрая не пречениш подходящия момент да му кажеш и като си се обедила че и той чувства нещо към теб,но трябва малко да изчакаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си