- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- БЕЗПРИСТРАСТНИ
За!
По принцип съм против такива работи, НО аз съм правила експеримента да се запозная с едно момиче, с което доста си допаднахем по скайп и се получи (:
Доста дълго излизахме и т.н.
В последствие спряхме да се виждаме, защото и двете се движим в различни компании и не намираме време или забравяме.
(:
Но според мен е по-добре първо добре да се опознае човека, с когото си пишем, защото ако не го познаваме достатъчно може да се окаже някакъв извратеняк, примерно...
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
За ! Колкото и смешно да звучи, въпреки всички тежки нощи,купони,дискотеки etc. намерих момичето на живота ми в сайт за запознанства, но не защото го исках - просто така се получиха нещата![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
С доста приятели съм се запознал посредством нета и всичките са супер точни и свестни пичове. И във виртуалното пространство има качествени хора, трудно се намират, но се намират. Не си губете времето с предразсъдъци, още сте млади и трябва да се рискува. А и една среща на публично място няма как да ви навреди (дори човека, с който трябва да се срещнете да е пълен олигофрен).
ЗА
Първоначално написано от DarkTemplar