- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Имам корем
Проблема е че пълнея само в корема, а в последно време съм напулняла много искам да го махна... преди правех коремни преси ама те май само го стягат и после е още по трудно да се свалят килограмите. Даите някакви съвети за тънка талия![]()
чакай сега, ти какво последно искаш... ? да свалиш килограми, да си стегнеш корема или да си смалиш талията?
корема се стяга с коремни преси. и това, че не си свалила килограми, не значи , че не си се стегнала. освен това, талията НЕ можеш да я смалиш по никакъв начин, просто защото широката талия е структура, това са кости, които, предполагам знаеш, няма как да смалиш. и все пак, ако си стегната в бедрата и дупето, талията ти няма да е проблем.![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Кардио, коремни преси, обръч, здравословен хранителен режим ии най-важното-воля и желание![]()
стегната съм в краката и дупето защото карам колело и велоъргометър обаче имам малко паласки и голям корем, а от правенето на коремни преси от опит знам, че се само се стяга и става още по зле подуто и стегнатоПървоначално написано от fuckme
може и да греша де..
от коремни преси не мисля, че ще станеш подута...ако се поразровиш из гугъл има доста упражнения за паласки...
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
http://www.youtube.com/watch?v=mVWZAjHM328
виж и другите й видеа![]()
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."
Талия може да са намали. Кокалите, за които ти говориш е ханшаПървоначално написано от fuckme
Прави разлика между двете
![]()
Има най-различни упражнения, пресите не са полезни така или иначе. С въртене на обръч също би трябвало да стане![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
и не спирай коремните преси .. успех ;пПървоначално написано от sunshine955
smile-it's the second best thing you do with your lips