- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гривничкаа
някой знае ли за гривнички,който се дават по поръчка и на тях пише дадено нещо (името ми) какви са тези гривнички и цената им но да не са сребърни или златнии и дали ръждясват моляя ви пишете[/i]
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
айде де моля ви пишетее спешно ми трбва и да е сребърнаа плсс пишете
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Да, за жалост взимат доста по-скъпоПървоначално написано от Rebirthing
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Е да, нищо не съм казала, но поне ще знаеш, че ще ти я направят както трябва.Първоначално написано от Rebirthing
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
но аз неискам да е с мъниста искам да е нещу подобно на сляти букви като сребърните герданчета може и герданче да ми покажете снимка ако намерите дее![]()
Иди в магазин за бижута избери си някаква гривна и я дай да ти я гравират с името ти, а ако си от бургас ми пиши ЛС знам точно къде правят такива и са много яки![]()