- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ноктите ви.
Здравейте,реших да направя тая тема за ноктите ви и как си ги правите.Дано ви е интересно.
С какъв цвят последно се лакирахте,правите ли формички или се рисувате,или предпочитате само цветен лак без рисунки и шарки?Ако може слагайте и снимки,всеки път като си ги направите с нещо интересно отгоре.нека споделяме и кой как се грижи за красивите си нокти,с какви продукти ги мажете,как си скъсявате,оформяте и всичко,което се сетите споделяйте.
Нека аз съм първа.Днес се лакирах така...
http://prikachi.com/images/864/2577864V.jpg
http://prikachi.com/images/867/2577867R.jpg
Безцветен лак,цветен лак(води се за френски маникюр),след това черните лентички и след това пак безцветен.Оформям ги прави,така ми харесват,скъсявам ги с нокторизачката,щото не ми се играе всеки нокът да го пиля до където искам,щото ще има да си играя цял ден.След като ги отрежа с нокторизачката ги пиля със пилата,махам и кожичките,и след това се лакирвам.Преди ги мажех със балсам за нокти на Биотрейд "MAXI",и с маслото на "Икаров".Заздравиха ми се ноктите и сега вече като ги пускам не ги мажа с нищо и растът здрави,рядко се чупят,пък и зависи от лаковете.Ем тва е от мен.Ще качвам снимки всеки път като с елакирам,дори да е едноцветно.
Вие сте.![]()
Последно се лакирах в събота... :
бял лак/полу прозрачен; заздраветелен май се водеше/, черен отгоре ии после се пробвах някакви розови цветенца да се получат на безименните. ;д На едната ръка се получи, на другата: точки се получиха, но ми хареса. (:
Домързя ме да качвам снимки.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
в момента съм с безцветен
smile-it's the second best thing you do with your lips
http://prikachi.com/images/292/2578292D.jpg
така съм сега,нещо по нормално за училище
последно си оформях ноктите преди 1 седмица,имам доста кожички и доста кървят,нооо не ми се занимава ;д
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Не ги лакирам от доста време и не ги мажа с нищо.
И от както спрях и те спряха да се белят и да се чупят. Знаех си, че това става от тия гадни лакове, ама нали да са лакираниСега имам чувството, че и заздравителите и те имат по-скоро гадно влияние.
Пиля си ги и си ги оформям всяка седмица и даже ми харесват повече отколкото лакирани, не се налага да се съобразявам как съм се облякла, дали ще ми отива и тнт.
Иначе за лак не ми харесват абсолютно никакви рисунки, шарки и декорации. Един цвят лак или френски.
Току що си лакирах ноктите.Много ме е яд на себе си защото преди много си ги гризях..но лятото спрях и станаха мн хубави!Но...преди около 2 седмици пак започнах...сега вече са си почти нормални...ноо още малко им трябва за да станат такива каквито искам!
Иначе относно грижа за ноктите-един път в седмицата си ги "накисвам' в топла вода смесена с 2 капки душ-гел.
Слагам си масло за нокти на "Пърфект" след това заздравител-лилавия на "Пърфект"..Обичам тъмните цветове-сега съм с ярко червено(обожавам го) ..Не си правя формички и разни такива..просто защото въобще не ми се отдава!
Понякога си правя френски маникюр..емии това е!
П.С titinkaa,много ми харесва как си ги направила ноктите си..определено някой път ще се пробвам!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
аз започнах да се лакирам това лято и към края на лятото , тъй като всеки божи ден бях с лак, ноктите ми почнаха да се чупят и разслояват.. спрях да се лакирам, и те естествено вече са си наред. най - много ме кефят червеният, оранжево-червеният и розовият ми лак. не си правя декорации, защото съм адски несръчна. режа си ги с нокторезачката късо, не ги пиля и нищо такова. днеска в час по руски ги лакирах със розов перманентен маркер ;D муахаха, най - яката съм.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
титинка, не че нещо, ама как издържаш с тези нокти?
Току що се лакирах в лилаво.. мързе ме да снимам
Ако слагаш 2 пласта ще е по-добре, защото така прозират ноктите ти.Първоначално написано от psych0
![]()
Ако говориш за сегашната дължина,тва не е нищо,имала съм двойно по-дълги,и ми е супер,дори не ми пречат да пиша в у-ще.Първоначално написано от fuckme
ужас![]()
ми кво да кажа мн са ми хубави ноктите![]()
малко по-равни от на титинка са и в момента са по-къси, защото ги отрязах.
всякакви цветове харесвам, само че ако са по-дълги трябва задължително да имат шарки понеже нокътната ми плочка си е дълга и без това и става едно огромно цветно петно, което поне на мен не ми харесва.
кефи ме черния лак, телесен, червен..
не праавя нищо за тях, здрави са да чукна на дърво. а откакто и ям повече плодове и зеленчуци ми се махнаха белите чертички.![]()
За първи път чувам за такова нещо с душ-гела.Първоначално написано от slynchoo
![]()
И за това имам въпроси:![]()
-може ли поне 2 пъти седмично да се прави?
-колко време трябва да са "накиснати"?
-маслото и заздравителя са после нали?
Ми май е това.![]()
Big or small, lies are lies!
Много обичам да се лакирам.Обичам и хубав и подържан маникюр.Много ми е грозно да видя обелен лак а пък изгризани нокти с лак :X
Ноктите си ги поддържам сравнително къси,защото иначе ми пречат,а прекалено дългите нокти направо ме ужасяват.
Последно се лакирах така:
http://media.snimka.bg/7344/020944186.jpg
http://media.snimka.bg/7344/020944187.jpg
На снимките се вижда каква форма са ноктите ми - общо взето квадратни.
В момента съм без лак,тъй като вчера се лакирах в червено,но след това легнах да спя и го развалихи съответно го махнах
![]()
Проблеми с кожичките кой знае какви нямам,затова не ги пипам.
Та това е накратко за моя маникюр![]()
Аз пък ходя и си ги правя при маникюристка..![]()
Първоначално написано от vagarious
Значи..бях го прочела из някакъв форум.Даже може вместо душ-гел да сложиш 2 капки шампоан.При мен има ефект..смисъл...не знам чувствам си ноктите много по-здрави след тази процедура.Стои се 15 мин.
Да,първо маслото..след това заздравителя.![]()
от време на времеПървоначално написано от MissNothing
Пак заповядай!Първоначално написано от vagarious
![]()
преди 3 дена ходих на маникюристка, преобладават цветовете черно, бяло и сивомн яко..
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Обожавам да се занимавам с нокти!
Моите бяха много зле след като цяло лято работих като сервитьорка и тогава не съм ги поддържала, защото се чупеха, разслояваха, а аз бях много натоварена и нямаше как.
Сега обаче съм започнала процедура по заздравяване, защото ще съм абитуриентка и искам да съм с естествени нокти с нормална дължина, които аз ще си нарисувам. В момента си ги мажа с маслото на Икаров и ги лакирам с активния заздравител на Перфект и вече са започнали да си заприличваt отново на моите нокти.
В момента съм с физиономията на Йори от Мечо Пух на средния си пръст и опашката му на безименния на 2те ръце:
http://www.album.bg/bloody_rose_92/images/25580840/
http://www.album.bg/bloody_rose_92/images/25579911/
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..