.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    ^ хихи сладко.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Аз сега съм така лакирана
    -тъмното синьо, снимката е от интернет

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    ^ хихи сладко.
    Благодаря
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

titinkaa имаш много хубави нокти !!!!! моите сега растат мажа ги с кремчето MAXI ; стимуланта на Икаров ; мажа ги с йод и със зазравител на перфект всеки ден направоо пълна програма ... писнало ми е ноо трай бабо за хубост

Град
    Русе
    Постоянно ми се чупят ноктите и немога да ги пусна дълги кажете ми съвети моля ви никога не съм имала дълги нокти и много искам,нито ги гриза а пък се чупят ..

Супер фен Аватара на WaterLilly
    От около година ги оставям винаги дълги и само ги пиля.
    Винаги са ми със заздравител само, защото без него ми се чупят, а и така са по-лъскави и хубави. Имам късмет, че бялата част ми е достатъчно бяла, та не ми трябва френски маникюр.
    Обмисляла съм да ги лакирам в черно, но като са дълги ще седи малко тъпо.

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Моите нокти имат много дълга история...
    От малка ги гриза,но след това сложих брекети преди 2 години и нямам тази възможност да ги гриза,което ми помогна да се отуча от този вреден навик и така сега ноктите са ми много дълги,здрави и не се чупят въобще.Понякога ми омръзват от дължината си и просто си ги подрязвам,но не и до дъно.Това не е за мен не ми харесва, рядко съм била с толкова къси нокти до дъно и скоро няма да бъда
    Ето няколко мои снимки:
    http://img249.imageshack.us/img249/5606/autumn000.jpg
    (Тази ми е от края на септември)
    А тази(от началото на август поддържам д/г такава форма нито по-големи или по малки,често се правя фр.маникюр и много декорации,обожавам всичко свързано с ноктите ми.Много ги пазя не мия чинии и не пера .. :
    http://img526.imageshack.us/img526/5...mmmmmer069.jpg

anonymous708973
    Guest
    Имам два основни проблема: Разслояват се и се чупи нокътят - в смисъл това, дето е пораснало се откъсва по ширина...

Храня се правилно, приемам достатъчно витамини, дори пия още за през зимата... Обаче явно ми трябва заздравител, да ми препоръчате някой наистина добър? Държа да може да се ползва като основа обаче, тоест да мога да слагам лак отгоре?

Иначе имам хубава форма на ноктите и имам голяма плочка, ама като са къси, са все в гъз...

Супер фен Аватара на fuckme
    моите нокти ако им сложа лак се разлояват и се начупват, защото са ми адски изтощетни...
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Супер фен Аватара на katericArofl
    еми честно казано и за ноктите си е до ген.. ако цял живот ноктите са малки, начупени, делят се или ни знам си какво още.. вероятността да стане чудо е минимална. тия заздравители по 1-2 лв дето си ги купувате са отбий номер и не мисля, че помагат.
    по скоро съм склонна да вярвам на един продукт ( името му ми изскочи от главата в момента), което беше за здрави нокти, коса и още нещо си - рекламираха го преди време..

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    еми честно казано и за ноктите си е до ген.. ако цял живот ноктите са малки, начупени, делят се или ни знам си какво още.. вероятността да стане чудо е минимална. тия заздравители по 1-2 лв дето си ги купувате са отбий номер и не мисля, че помагат.
    по скоро съм склонна да вярвам на един продукт ( името му ми изскочи от главата в момента), което беше за здрави нокти, коса и още нещо си - рекламираха го преди време..
    Геритамин нео?

Чувала съм за маслото на икаров,че било много хубаво,както и балсама за нокти макси.И двете обаче изисквали малко или много постоянство

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Както се каза по-горе при ноктите е до ген. Това че нещо при някой помага не значи, че и на вас ще помогне. Пробвайте различни заздравители, масла и домашни маски и все някое от всичките ще е подходящо за вашия организъм.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Преди се цепеха страшно много, но от известно време ползвам заздравителя на Икаров и помага доста. След малко мисля да се лакирам в черно.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Град
    in the middle of nowhere
    Аз преди въобще лак не си слагах, а сега винаги.
    В момента съм с блестящ, бледо розов и лилав, без шарки

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Цитирай Първоначално написано от fuckme
    ... днеска в час по руски ги лакирах със розов перманентен маркер ;D муахаха, най - яката съм.
    хаха, и аз съм се лакирала с маркер
    Попринцип харесвам ноктите си, даже много, но проблема е че адски много ги чупя. И то не защото са меки, ами защото аз с мойте маниери и движения за никъде не съм Ужас :Д
    Така че през повечето време са късички, е не до основа де...
    Нокторезачка не ползвам, никога, само с пиличката.
    А сега съм лакирана така:
    заздравител - напълно безцветен
    черно - само на израстналата част на нокътя, като френски маникюр
    и пак с черно едни неща на палеца и безименния пръст :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си