- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ноктите ви.
^ хихи сладко.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Аз сега съм така лакирана
-тъмното синьо, снимката е от интернет
БлагодаряПървоначално написано от Paramour
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
titinkaa имаш много хубави нокти !!!!! моите сега растат мажа ги с кремчето MAXI ; стимуланта на Икаров ; мажа ги с йод и със зазравител на перфект всеки ден направоо пълна програма ...писнало ми е ноо трай бабо за хубост
![]()
Постоянно ми се чупят ноктите и немога да ги пусна дълги кажете ми съвети моля ви никога не съм имала дълги нокти и много искам,нито ги гриза а пък се чупят ..![]()
![]()
От около година ги оставям винаги дълги и само ги пиля.![]()
Винаги са ми със заздравител само, защото без него ми се чупят, а и така са по-лъскави и хубави. Имам късмет, че бялата част ми е достатъчно бяла, та не ми трябва френски маникюр.
Обмисляла съм да ги лакирам в черно, но като са дълги ще седи малко тъпо.
Моите нокти имат много дълга история...
От малка ги гриза,но след това сложих брекети преди 2 години и нямам тази възможност да ги гриза,което ми помогна да се отуча от този вреден навик и така сега ноктите са ми много дълги,здрави и не се чупят въобще.Понякога ми омръзват от дължината си и просто си ги подрязвам,но не и до дъно.Това не е за мен не ми харесва, рядко съм била с толкова къси нокти до дъно и скоро няма да бъда
Ето няколко мои снимки:
http://img249.imageshack.us/img249/5606/autumn000.jpg
(Тази ми е от края на септември)
А тази(от началото на августподдържам д/г такава форма нито по-големи или по малки,често се правя фр.маникюр и много декорации,обожавам всичко свързано с ноктите ми.Много ги пазя не мия чинии и не пера ..
:
http://img526.imageshack.us/img526/5...mmmmmer069.jpg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имам два основни проблема: Разслояват се и се чупи нокътят - в смисъл това, дето е пораснало се откъсва по ширина...
Храня се правилно, приемам достатъчно витамини, дори пия още за през зимата... Обаче явно ми трябва заздравител, да ми препоръчате някой наистина добър? Държа да може да се ползва като основа обаче, тоест да мога да слагам лак отгоре?
Иначе имам хубава форма на ноктите и имам голяма плочка, ама като са къси, са все в гъз...
моите нокти ако им сложа лак се разлояват и се начупват, защото са ми адски изтощетни...
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
еми честно казано и за ноктите си е до ген.. ако цял живот ноктите са малки, начупени, делят се или ни знам си какво още.. вероятността да стане чудо е минимална. тия заздравители по 1-2 лв дето си ги купувате са отбий номер и не мисля, че помагат.
по скоро съм склонна да вярвам на един продукт ( името му ми изскочи от главата в момента), което беше за здрави нокти, коса и още нещо си - рекламираха го преди време..
Геритамин нео?Първоначално написано от katericArofl
Чувала съм за маслото на икаров,че било много хубаво,както и балсама за нокти макси.И двете обаче изисквали малко или много постоянство![]()
Както се каза по-горе при ноктите е до ген. Това че нещо при някой помага не значи, че и на вас ще помогне. Пробвайте различни заздравители, масла и домашни маски и все някое от всичките ще е подходящо за вашия организъм.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Преди се цепеха страшно много, но от известно време ползвам заздравителя на Икаров и помага доста. След малко мисля да се лакирам в черно.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Аз преди въобще лак не си слагах, а сега винаги.
В момента съм с блестящ, бледо розов и лилав, без шарки
![]()
хаха, и аз съм се лакирала с маркерПървоначално написано от fuckme
![]()
Попринцип харесвам ноктите си, даже много, но проблема е че адски много ги чупя. И то не защото са меки, ами защото аз с мойте маниери и движения за никъде не съмУжас :Д
Така че през повечето време са късички, е не до основа де...
Нокторезачка не ползвам, никога, само с пиличката.
А сега съм лакирана така:
заздравител - напълно безцветен
черно - само на израстналата част на нокътя, като френски маникюр
и пак с черно едни неща на палеца и безименния пръст :P