- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- зайчо ?
днес си купих зайче , беличко с розови очи някаде към 25 см и ми казаха че е на 4 месеца в магазина но на мен ми изглежда големичко за тази възраст или аз се бъркам и ми казаха че наи много още 3 пръста да порасне , та въпроса ми е може ли да са ми обаркали зайчето и да е стане някой голям заек :d и ако имате заек първите дни как се държаха защото той не ми дава да го пипна много се плаши дори когато ми звънне телефона .. вашето кога се успокой
Често се случва да се продава малко декоративно, а да се окаже голям. Според мен обаче големите са по-готини, защото по-често имат някакви заченки на мислене и желание за социален живот. По-малките често са в поведението си като мишки и никога не се успокояват. Разбира се, всичко си е индивидуално.![]()
ами когато си го взех ми дадоха книжка за зайче джудже и другите заичета бяха толкова големи сега след 4 дена ще го водя да го ваксинират .. мо ако някой има може ли да ми каже д/г кога се успокоява защото само бяга като лудо когато го доближа и се надявам да доиде ден в който ще мога да го пусна спокойно в къщи без да го е страхПървоначално написано от shadow4e
![]()
![]()
продавача ми каза седмица да не го вадя навън от клетката освен ако не му сменям старготината
отговор .
Научете се да си формулирате заглавията на темите бе, хора...
активизъм/превенция; писане; музика
объркали са заека, сега ше стане голям като крава
гали го дръж го в себе си ако можеш му давай храна от ръката си но гледай да не те захапе ще стане бавно
важното е като си в контакт с теб да е спокоен
таралежа е странна птица лети само като го ритнеш
вече почна да посвиква , сутринта го взех в мен и той първо стоеше после започна да се оглежда и сега като му слагам вода или нещо не се плаше вече но незнам къде да му даржа онова като суха тревичка която купихме от магазина той я яде и като сложа оная гредичка която го държи в страни я хваща с лапички или с зъби и я дърпа и тя пада и сега цялата трева е из старготината .. това пречи лиПървоначално написано от brutalen3ajo
да но ще почистишПървоначално написано от creamy224
ОДИН!!!
ами аз я обирам и я слагам в ъгъла но то пак я носи по средата или ако е там оградата стапва вътре и я вземаПървоначално написано от darkPaladin
какво да го правиш
някой ще може ли да ми каже ваксината за 4 месечно зайче инджекция ли е или някакви капки .. незнам защото досега не съм имала заек , в понеделник ще го водя но много ще ми е гадно ако му бият инджекция на мъничетоостава да се стресне повече че тъкмо почна да свиква в къщи
Това е заек, мамка му!Успокояват се с времето.И моя уж беше декоративен, ама в крайна сметка стана два пъти по-голям.Отначало седят свити в ъгъла и страхливи, а накрая го гоних из целия апартамент и спрях да го храня, щото ме хапеше.Първоначално написано от creamy224
Първоначално написано от eliyiy
и моя вече се успокой и много яде :d като чуе торбичката и веднага идваПървоначално написано от TykaSePisheNick
но въпросът ми е тази ваксина инджекция ли е или нещо друго