.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: зайчо ?

зайчо ?

днес си купих зайче , беличко с розови очи някаде към 25 см и ми казаха че е на 4 месеца в магазина но на мен ми изглежда големичко за тази възраст или аз се бъркам и ми казаха че наи много още 3 пръста да порасне , та въпроса ми е може ли да са ми обаркали зайчето и да е стане някой голям заек :d и ако имате заек първите дни как се държаха защото той не ми дава да го пипна много се плаши дори когато ми звънне телефона .. вашето кога се успокой

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Често се случва да се продава малко декоративно, а да се окаже голям. Според мен обаче големите са по-готини, защото по-често имат някакви заченки на мислене и желание за социален живот. По-малките често са в поведението си като мишки и никога не се успокояват. Разбира се, всичко си е индивидуално.

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Често се случва да се продава малко декоративно, а да се окаже голям. Според мен обаче големите са по-готини, защото по-често имат някакви заченки на мислене и желание за социален живот. По-малките често са в поведението си като мишки и никога не се успокояват. Разбира се, всичко си е индивидуално.
    ами когато си го взех ми дадоха книжка за зайче джудже и другите заичета бяха толкова големи сега след 4 дена ще го водя да го ваксинират .. мо ако някой има може ли да ми каже д/г кога се успокоява защото само бяга като лудо когато го доближа и се надявам да доиде ден в който ще мога да го пусна спокойно в къщи без да го е страх продавача ми каза седмица да не го вадя навън от клетката освен ако не му сменям старготината

отговор .

Научете се да си формулирате заглавията на темите бе, хора...
    активизъм/превенция; писане; музика

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    объркали са заека, сега ше стане голям като крава

гали го дръж го в себе си ако можеш му давай храна от ръката си но гледай да не те захапе ще стане бавно

важното е като си в контакт с теб да е спокоен
    таралежа е странна птица лети само като го ритнеш

Цитирай Първоначално написано от brutalen3ajo
    гали го дръж го в себе си ако можеш му давай храна от ръката си но гледай да не те захапе ще стане бавно

вече почна да посвиква , сутринта го взех в мен и той първо стоеше после започна да се оглежда и сега като му слагам вода или нещо не се плаше вече но незнам къде да му даржа онова като суха тревичка която купихме от магазина той я яде и като сложа оная гредичка която го държи в страни я хваща с лапички или с зъби и я дърпа и тя пада и сега цялата трева е из старготината .. това пречи ли

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от creamy224

вече почна да посвиква , сутринта го взех в мен и той първо стоеше после започна да се оглежда и сега като му слагам вода или нещо не се плаше вече но незнам къде да му даржа онова като суха тревичка която купихме от магазина той я яде и като сложа оная гредичка която го държи в страни я хваща с лапички или с зъби и я дърпа и тя пада и сега цялата трева е из старготината .. това пречи ли
    да но ще почистиш
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin

да но ще почистиш
    ами аз я обирам и я слагам в ъгъла но то пак я носи по средата или ако е там оградата стапва вътре и я взема какво да го правиш

някой ще може ли да ми каже ваксината за 4 месечно зайче инджекция ли е или някакви капки .. незнам защото досега не съм имала заек , в понеделник ще го водя но много ще ми е гадно ако му бият инджекция на мъничето остава да се стресне повече че тъкмо почна да свиква в къщи

някой ще може ли да ми каже ваксината за 4 месечно зайче инджекция ли е или някакви капки .. незнам защото досега не съм имала заек , в понеделник ще го водя но много ще ми е гадно ако му бият инджекция на мъничето остава да се стресне повече че тъкмо почна да свиква в къщи
    Това е заек, мамка му!Успокояват се с времето.И моя уж беше декоративен, ама в крайна сметка стана два пъти по-голям.Отначало седят свити в ъгъла и страхливи, а накрая го гоних из целия апартамент и спрях да го храня, щото ме хапеше.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Това е заек, мамка му!Успокояват се с времето.И моя уж беше декоративен, ама в крайна сметка стана два пъти по-голям.Отначало седят свити в ъгъла и страхливи, а накрая го гоних из целия апартамент и спрях да го храня, щото ме хапеше.
    и моя вече се успокой и много яде :d като чуе торбичката и веднага идва но въпросът ми е тази ваксина инджекция ли е или нещо друго

слушай ся майна няма страшно махаш всички кабели и го пускаш ще се успокои и ще почне да дивеее а за ваксината споко не го боли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си