- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По-умните момичета /запитване към момчетата../
Не съществува такова нещо.
Всъщност възможно е да съществува, но ако жената си е поставила някаква супер показна интелигентност за смоцел, то може да си тегли майната сама, защото я чака доста тъжен живот.
Интелигентния човек може да говори с по-прости от него, защото може да слезе на тяхното ниво без те да се усетят. Тези които им личи интелигентността имат да работят над социалните си умения
Ми да бе, тъкмо ще ти пише домашните...Първоначално написано от flyingmonkey
Иначе, умни момичета има, но не се срещат често....а ако ги срещнеш, или не проявяват (виден) интерес към теб, или вече са си хванали дванайсетокласник и си се обичат...
\Първоначално написано от dimitar_ak
/
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
По-оправен, не означава по-умен. Предпочитам да е умна и оправна, но не и мъжкарана. Когато започнем да водим интелектуален разговор, да си има собствено мнение, да ми опонира, но не да е някоя всезнайка... Трудно е за обяснение, но предпочитам умно,интелигентно,чаровно и добре изглеждащо момиче пред порцелановата, празноглава кукла. За да има някоя шанс за връзка с мен, колкото и високомерно да звучи... трябва да е интелигентна. Имал съм опит с малоумни моми и предпочитам за вбъдеще да бъде само еднодневно-креватен.
Temet Nosce
벨야카
Радвам се че така мислите :] уча в МГ и ви е бедна фантазията колко момичета(пък и момчета, въпреки че това е извън темата) биват отписани само защото са 'зубАрки', 'ботове' и тн..
но, дам... както каза w0sh попринцип най-интелигентните имат трудности със адаптирането.
I'm yours.
Нали? Само където съм завършил преди известно време, мойто момче/момиче, така че не се изказвай неподготвен/а, ами ходи да си пишеш домашните, вместо да се опитваш да ми се подиграваш.Първоначално написано от tnp123
Харесвам умни и интелигентни момичета които са зрели.Сега съм влюбен в едно такова момиче, но знам че нищо няма да се получи и МНОГО МЕ Е ЯД понеже знам, че умно, добро и красиво момиче което не е к*рва няма да намеря никога повече.
По темата:
Не ме интересува...важното е да се харесваме.
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
Ама сега, нека да правим разлика между "зубърки", и красиви момичета, успели да докажат че Ум*Красота не е константа...Първоначално написано от YourFavouriteDrug
Щото разлика има...![]()
да де...и аз за такива говорех. обърках се, че не поясних.. иначе както във всяко даскало има разни марди дето предпочитат да решават задачи вместо да се изкъпят .. =дПървоначално написано от tnp123
I'm yours.
умът ме привлича, знанията, уменията, начетеността, зрелостта, опита, отворените хоризонти, ох... (в този смисъл, рядко намирам човек, който да ме заинтригува, камо ли мъж, но както и да е.)
смятам, че в една връзка партньорите трябва да се научат един друг на нещо, иначе не виждам особен смисъл от взаимоотношенията им, ако съществата им ще са застопорени и без никакво развитие.
колкото за интелигентните, които са способни да общуват с по-ограничени от тях - въпрос на принципи, компромиси, его, желание, време за губене...
и все пак - защо му е на човек да общува с някого, от когото е ясно, че няма какво да научи? (широк смисъл на понятието, включва всички нюанси на интерес(но) и развитие)
//да ми се простят несвързаните изречения, от часа е:Д
Sham,само информативно - колко книги си прочела ?![]()
☆ Addicted to Addictions
Даже ще се радвам и ще ми е по-яко с неястига да има и моето чувство за хумор
![]()
Спорта пречи на цигарите :P
Мненията на Sham, mArMaLaDkA и dimitar_ak > all
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
точно казано +1Първоначално написано от playhard1
![]()
To the world you may be just somebody, but to somebody you may just be the world.<3
Предпочитам жената да е по-умна от мене,те попринцип ни контролират живота така или иначе са по-умни.Най-важното след това е да е висока и стилна с хубава усмивка :P
Защо не честно казано предпочитам да съм със момиче което е или на мойто ниво на интелигентност или по-умна от мен какво от това че ще се справя по-добре от мен в повечето неща все ще има поне 1 нещо в което аз ще съм по-добърПървоначално написано от YourFavouriteDrug
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Е,на кой би му било приятно някой даа е толкова по-умен от него чее дори и да си умен предд гаджето си да изглеждаш хишер тъп ..![]()
. Loving you is like breathing . . . . how can i stop ?? < 3
Тва,че НЕ може човека до теб да е по-"умен" си е пълен КОМПЛЕКС.
Би трябвало да се допълвате взаимно.
ПП:За пръв път чувам нещо подобно...и честно казано..струва ми се ограничено.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!