Цитирай Първоначално написано от Mitkoni
Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
(мисля че каратето е тЪшак раУта)
А защо мислиш така?Тренирал ли си?Ако си тренирал и мислиш така значи си тренирал като малък, а тренировките на малките наистина са "тЪшак"!

По темата:
Вдигай си дъмбелите и прави лицеви опори и коремни преси.Прави и клекове за да се развиваш равномерно.Ако имаш възможност ходи и се набирай на най-близкият лост.По този начин може да не качиш много маса, но сила със сигурност ;]
Тренирал съм 3 години , преди 4 месеца спрях и започнах ММА. И не, не съм малък, другия месец ставам на 17. (отделно 2ри и 3ти клас тренирах ама това не мога да го броя)
Играхме спаринг да, правихме упражнения за физическа сила.
1) Спаринга е скучен и еднообразен, само удряне в корема и хамалщина с крака, на което някои му викат техника. Всичко в този спорт е до физика. На улицата не може да ти помогне.
2) Катата е най-тъпото измислено нещо
3) Треньора ти едва ли не е хванал господ за шлифера
4) Кихона-пълна гавра, ще се научиш да се биеш като махаш ръце във въздуха ли?
5) 1/3 от годината е подготовка за състезания, гоире-долу бива. Останбалото време се готвиш за състезания по ката, или пък за изпит. Ако някой те срещне на улицата ще та пита ли дали си син колан или син с черта? Аз само в началото ходех на изпити, взех 3 и спрях. За цялото време можех да се явя на поне 6-7 изпита