- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без удоволствие защо ?
Здравейте! момиче на 15 съм и имам малък проблем на който бих се радвала ако ми отговорите. С приятеля ми сме заедно от 9 месеца и за пръв път правихме секс преди 2 седмици. Всичко си беше нормално и имаше кръв и ме заболя малко и затова решихме на другия ден да продължим. Но и на другия ден пак същото пак ме болеше и до сега пак пробваме и болката малко по малко изчезва но няма удоволствие. В кого е проблема. Имали ли сте такива случаи ? Вече не ме боли но и не чувствам никакво удоволствие в правенето на секс защо ?[/i]
след време ще започнеш да изпитваш удоволствие има време ..малко хора са изпитвали удоволствие отначало
Hostis Honori Invidia
Нормално е. Ще мине малко време , ще падне притеснението и когато се научите да се отпускате и наслаждавате на нещата,тогава ще ви е хубаво.
Ще имате, като сте на по 13-14 години и не сте готови.Първоначално написано от enjoyth3lif3
По темата само мога да кажа, че ми трябваха 2 години секс и чак на третата да изпитам удоволствие. Трябва време, опит и добър партньор.
Да обичаш значи да страдаш!
Аз пък имам абсолютно същото решение в панталона си...Първоначално написано от enjoyth3lif3
Ще й доставиш удоволствие без да й доставяш удоволствие?Първоначално написано от dominating
...
липса на опит , липса на желание т.е. правиш го за отчет или да не те помислят за задръстенаПървоначално написано от mishonka914
а може и двете
![]()
+1 ... Ехее чак две години ?Първоначално написано от ladykeisy
![]()
Стига си мислила за глупости от сорта на:"Ама дали пак ще има болка и кръв?Ще ми е хубаво ли?Ще върша ли осем пъти?"
Без такива
Просто се отпусни,не гледай часовника,не мисли за нищо друго.Наслаждавай се.Всички в началото са така.Няма как от първия път да скуиртваш през 2 минути..Просто спри да мислиш.Май прекалено много мислиш кое,как и защо.Спри!![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
На мен ми трябваха 2 години и чак на третата изпитах удоволствието.При всеки е различно.Някои жени цял живот не изпитват удоволствие, други го изпитват съвсем от началото, трети много рядко, четвърти много трудно...Различно е.Първоначално написано от juveteam
Да обичаш значи да страдаш!
ако искаш ела ще ти дам удоволствие и то голямо но те предупреждавам може само 1 път![]()
![]()
![]()
![]()
Човече, тоя лаф беше от скъпите!Първоначално написано от dominating
![]()
Schhh! Hear the silence...
dominating, тя прави секс само с нейното "мило", което си "уБиЧкА уЖаСнУ мНогУуУуУ".![]()
Де се редиш и ти.
Амии след 1-2 път е нормално да не изпитваш удоволствие,ти каза,че болката започва да намалява,това е добре иии може би след още няколко пъти ще започне да ти е добре![]()
![]()
![]()
може да е от партньора ти, но по-вероятно както и преди мен казаха да е от твоята възраст..мъничка си за полов живот
6б3З10
аз отдавна не изпитвам удоволствие от секса :<
не се изказвай неподготвен,прасе
Нормално е.
Удоволствието е в главите ни. Настрой се емоционално и ще започне да ти харесва.
all day... all night... what the fuck?!