- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не мога да го контролирам ...
Всеки ден докато пътувам за училище изведнъш ми се надървя. Не знам дали е проблем ама е много неудобно докато седиш и да ти стане и имаш чувството, че целия рейс гледа теб. Дайте савети как да го контролирам. МЕРСИ предварително ...
Няма друг начин, освен да злобкаш през няколко часа. Дори и тогава може да ти става неочаквано. Така е през пубертета![]()
мисля че трябва да си притеснен ако не се надървяПървоначално написано от kaisha30
![]()
Спокойно братле няма от какво да се притесняваш! Имах и аз такъв период, даже някой път като ми заработи фантазията и пак, не ти е проблем!![]()
Случва се това в пубертета при момчетата, да получваш ерекция без причина. Нормално е.
хм, често се случва да го надръвяш не от друго ами заради позата - някои просто ти вкарват повече кръв там. пробвай да седиш по друг начин или да не си с много упити дънки или бельо, може и от това че си стегнат там да ти се стимулира патката.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Ами седя си по най-нормалния начин, не ходя с стегнати дънки и боксери ама както и да е ше гледам да не се набива на око :Да ве надявам се бързо да излезна въпреки че сега влизам ;Д на 14 съм
![]()
![]()
![]()
Ами седя си по най-нормалния начин, не ходя с стегнати дънки и боксери ама както и да е ше гледам да не се набива на око :Да ве надявам се бързо да излезна въпреки че сега влизам ;Д на 14 съм
![]()
![]()
![]()
Ako пътуваш сутрин е повече от нормално.. Не съм аз човека дето да ти обяснява за сутрешна ерекция. Гледай да не се забелязваш много..
Те така стават нещата... Като си бие по десет чекии на ден всеки път като го надърви, егати логиката...Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
Метода е изпитан няма какво да го мислиш.Първоначално написано от AceXe
тва не е проблем пич и на мен ми става понякога прикривам го или си мисля за друго![]()
Нормално е. На мен ми се е случвало 10-тина пъти и то в междуградски рейс. Движението, вибрациите и позата стимулират простатата. Ще оживееш спокойно.![]()
Мене тука от няколко седмици ходя на зъбар и всеки път с таксито като минем през определено място и все ми става..Добре, че седя отзад и до 2 минути пак съм наред..Беш ли му майката..Първоначално написано от kaisha30
Първоначално написано от eliyiy
трябвати един хубав остър нож и решаваш проблема за винаги. А при мене сутришната ерекция е по силна и от най отвратителното нещо което може да ми сатвори главата.... самозадоволяването помага безотказно ! точно затва в градския транспорт трябва да има WC !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да пишеш на български с английски букви е като да пишеш с ла*на по стената, чете се, ама не е приятно!
Нормално е бе...На мен всяка сутрин като се събудя за даскало ми е станал,и лежа 2-3 минути докато се сети да спадне.
(\ /)
(^.^)
(> <).
като се обуваш и си го слагай нагоре > Проблема решен. Може да звучи тъпо но един приятел така ми разказваше че прави и че не се забелязвало като му стане![]()
Само не разбрах кое е смешното, че чак и в подписа си го сложи?Първоначално написано от WaterLilly
Знаеш ли как се стимулира простатата? Потърси в гугъл.Първоначално написано от DarkTemplar
Знам разбира се. А защо според теб да не може да се стимулира и по подобен начин?