.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Не мога да го контролирам ...

Всеки ден докато пътувам за училище изведнъш ми се надървя. Не знам дали е проблем ама е много неудобно докато седиш и да ти стане и имаш чувството, че целия рейс гледа теб. Дайте савети как да го контролирам. МЕРСИ предварително ...

Няма друг начин, освен да злобкаш през няколко часа. Дори и тогава може да ти става неочаквано. Така е през пубертета

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Не мога да го контролирам ...

Цитирай Първоначално написано от kaisha30
    Всеки ден докато пътувам за училище изведнъш ми се надървя. Не знам дали е проблем ама е много неудобно докато седиш и да ти стане и имаш чувството, че целия рейс гледа теб. Дайте савети как да го контролирам. МЕРСИ предварително ...
    мисля че трябва да си притеснен ако не се надървя

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Еми нормално е бе
    >>DjBelev<<

Спокойно братле няма от какво да се притесняваш! Имах и аз такъв период, даже някой път като ми заработи фантазията и пак, не ти е проблем!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Прикривай се с яке, чанта...нещо си като ти е неудобно.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Случва се това в пубертета при момчетата, да получваш ерекция без причина. Нормално е.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    хм, често се случва да го надръвяш не от друго ами заради позата - някои просто ти вкарват повече кръв там. пробвай да седиш по друг начин или да не си с много упити дънки или бельо, може и от това че си стегнат там да ти се стимулира патката.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Ами седя си по най-нормалния начин, не ходя с стегнати дънки и боксери ама както и да е ше гледам да не се набива на око :Д а ве надявам се бързо да излезна въпреки че сега влизам ;Д на 14 съм

Ами седя си по най-нормалния начин, не ходя с стегнати дънки и боксери ама както и да е ше гледам да не се набива на око :Д а ве надявам се бързо да излезна въпреки че сега влизам ;Д на 14 съм

Град
    Far far away..
    Ako пътуваш сутрин е повече от нормално.. Не съм аз човека дето да ти обяснява за сутрешна ерекция. Гледай да не се забелязваш много..

Удари си една преди училище и няма да имаш проблем !!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Може да ти прозвучи странно, но мисля, че ще ти е от ползва: помисли си за нещо гадно и желанието веднага ще отмине .

Цитирай Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
    Те така стават нещата... Като си бие по десет чекии на ден всеки път като го надърви, егати логиката...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Цитирай Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
    Те така стават нещата... Като си бие по десет чекии на ден всеки път като го надърви, егати логиката...
    Метода е изпитан няма какво да го мислиш.

тва не е проблем пич и на мен ми става понякога прикривам го или си мисля за друго

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Нормално е. На мен ми се е случвало 10-тина пъти и то в междуградски рейс. Движението, вибрациите и позата стимулират простатата. Ще оживееш спокойно.

Re: Не мога да го контролирам ...

Цитирай Първоначално написано от kaisha30
    Мене тука от няколко седмици ходя на зъбар и всеки път с таксито като минем през определено място и все ми става..Добре, че седя отзад и до 2 минути пак съм наред..Беш ли му майката..

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

трябвати един хубав остър нож и решаваш проблема за винаги. А при мене сутришната ерекция е по силна и от най отвратителното нещо което може да ми сатвори главата.... самозадоволяването помага безотказно ! точно затва в градския транспорт трябва да има WC !!!!
    Да пишеш на български с английски букви е като да пишеш с ла*на по стената, чете се, ама не е приятно!

Град
    Varna
    Нормално е бе...На мен всяка сутрин като се събудя за даскало ми е станал,и лежа 2-3 минути докато се сети да спадне.
    (\ /)
    (^.^)
    (> <).

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Нормално е. На мен ми се е случвало 10-тина пъти и то в междуградски рейс. Движението, вибрациите и позата стимулират простатата. Ще оживееш спокойно.

Голям фен Аватара на gret4ety
    като се обуваш и си го слагай нагоре > Проблема решен. Може да звучи тъпо но един приятел така ми разказваше че прави и че не се забелязвало като му стане

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Само не разбрах кое е смешното, че чак и в подписа си го сложи?

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Само не разбрах кое е смешното, че чак и в подписа си го сложи?
    Знаеш ли как се стимулира простатата? Потърси в гугъл.

Знам разбира се. А защо според теб да не може да се стимулира и по подобен начин?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си