Ще давам по на кратко... Ходех с едно момче,3 месеца някъде, през тези 3 месеца, късахме, тръгвахме, после пак късахме .. и така няколко пъти. но докоато бяхме скъсали пак се виждахме, само да поесня аз съм на 15 той е на 16. и така той докота ходеше с мен ходеше с още 2-3 момичета (а аз си нямах и идея за тва). Звънеше на други момичета по телефона. Предлагаше на други момичета, Зарибяваше други момичета и разни други. А ми казваше постоянно че ме е обичал и разни такива... накрая всичко това като го разбрах го зарязах. След няколко дни пак се виждаме и той ми обяснява колко мн съжалява и че иска пак да бъдем заедно, и иска да му дам последен шанс, че се е променил и разни такива. И аз както винаги му повярвах и пак тръгнахме .. обаче всичко пак си вървеше както преди, вобще не се беше променил ама аз пак пак и пак му давах поредни шансове. Обичах го наистина много. а чесно казано той се е подигравал с мене. Пак бяхме скъсали, обаче аз пак продължавах да тичам след него,бях кат пристрастена, + тва ми е удрял шамар, блъскал ме е обиждал ме е, плюл ме е пред другите ама аз лудата, наивната го обичах ... И накрая той ми вика ако искаш да си с мен .. тря му пусна .. вика на мен не ми стигат само целувки разни такива ,,, след тва аз разбрах закжо е бил с мен и закво ще е с мен ако тръгнем пак ... и така това беше исках просто да споделя. Сега не съм го виждала от месец май и мисля че почвам да го забравям .. не ми пука чесно казано нз но ако го видя си мисля че пак ще се върнат старите чуства. Който го е прочел благодаря предварително !!!