.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Вулгарно съобщение

Потребителят Qnna беше писала в една своя тема с "0" вместо "о" и многократно беше получила забележки, включително от мен, и се бях изразила по-грубо, за което се извинявам. Бях се изразила с думите "пишеш като неандерталец", но не съм имала в предвид да я нараня или да накърня нейното достойнство. Съжалявам отново.
    След това обаче получавам следното съобщение:

Не съм отговорила, защото не смятам за нужно, и не искам да зараждам подобни спорове в сайта. Обаче не смятам за допустимо да се прави така.

И за да не правя нова тема, къде е темата "НаПрАвИ сИ сАм " или нещо от сорта? Преди два дена я гледам, а сега не мога да я намеря.

Град
    Ивагакуре
    Хахахаххаа .. не, не тая е много зле, честно..

Ами, нали знаеш - Убий простака с мълчание.
    Само съобщението говори МНОГО за нея.

Колкото до темата, ако не я виждаш на първата страница, потърси я на следващите.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    А вас какво ви бърка начина й на писане. Дали ще е с 0 или о, все тая. След като иска да пише така, нека да пише...има си модератори за тая работа.
    Разбирам да беше писала на латиница, но това...пък и да не си умряла от някакво си писъмце на някакво си момиченце, дето го е тръснало "пубиритета". Нали ще го прочетеш, ще ти мине през...и утре няма й да го помниш.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    Цитирай Първоначално написано от Claymore
    А вас какво ви бърка начина й на писане. Дали ще е с 0 или о, все тая. След като иска да пише така, нека да пише...има си модератори за тая работа.
    Разбирам да беше писала на латиница, но това...пък и да не си умряла от някакво си писъмце на някакво си момиченце, дето го е тръснало "пубиритета". Нали ще го прочетеш, ще ти мине през...и утре няма й да го помниш.

подкрепям я напълно..

шигуам саа Ивеее.. xD
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ако продължи да ти праща подобни съобщения - сигнализирай.
    Този случай ще го подмина, защото все пак малко или много си я провокирала.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    Лейди Ди, интересно кой ще тръгне да отпраща закани към майки, ако не е провокиран? Нали все интелигентни хора сме тука..
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JackSparrow
    Лейди Ди, интересно кой ще тръгне да отпраща закани към майки, ако не е провокиран? Нали все интелигентни хора сме тука..
    Сега пък аз подкрепям
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Хахахаха, Джак, явно малко време прекарваш във форума

А това, което имах предвид аз е, че единичен случай след провокация може да бъде простен Ако продължи да досажда, тогава вече е друго.

Айде да не се захващаме в излишни полемики, щом твърдиш, че сме интелигентни хора тука, значи разбираш за какво говоря
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    Earth...
    Лелей, света загина!

хахаха аз какво да кажа като преди получавах съобщения от типа "нямаш снимка но те харесвам искам да се опознаем. намери ме в Gepime.com пиша се ****** искам да сме нещо повече от приятели"

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от akrobatkata
    хахаха аз какво да кажа като преди получавах съобщения от типа "нямаш снимка но те харесвам искам да се опознаем. намери ме в Gepime.com пиша се ****** искам да сме нещо повече от приятели"
    Безсмислен пост с цел трупане на мнения...
    -M.B.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Що не и кажеш най-старата и известна затапка-Баща ми ме изпревари??
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

xaxxa Claymore за мен не е от голямо значение колко мнения имам не съм от хората които киснат постоянно в този сайт (защото и такива има )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си