- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как момчетата свалят едно момиче и как момиче сваля момче
Правя статистическо проучване и вашите мнения са ми необходими![]()
Как момичетата свалят момчето?
Отговор: Отиват при момчето и си свалят гащите!
колкото смешно и странно да звучи си е съвсем сериозна темата. А и плюс това колкото повече пишат, толкова по-интересно ще става ; )
на колко години си 4е не знаеш как се сваля едно момиче или момче
ам прави се ето така отиваш при него или при нея сваляш я на земята и тва е
![]()
![]()
УЖАС боже мойййй
![]()
Трябва да застане под прозореца ти и да намериш най-тежката саксия на майка си. Хвърляш и гледаш да уцелиш. Няма как да не свалиш, когото и да било.
Да обичаш значи да страдаш!
Еми момичетата обикновено се навъртат около момчето (очаквайки да им обърне внимание) или направо го заговарят. Иначе има много други такива теми. Този въпрос е обсъждан многократно.![]()
със десен прав пада от раз![]()
ПС. пфф никога не съм мислил , че ще се регна във подобен сайт , но не се здържах
Всички сте много прости. Човека задава въпрос, но никой от вас не даде свестен отговор. И стига с тоя довод колко такива теми имало, защото търсача на форума не работи от много време.
По темата. Пич, въпроса е труден. По книга има много правила, ама невинаги става така. Във всеки случай, в 80% от случаите момчето ще сваля момичето. Момичетата много рядко правят първата стъпка. Свалката може да започва по много начини. Като привлечеш вниамнието й върху себе си, като я заговориш, дори понякога само ако я гледаш отнякъде можеш да я накараш да дойде при тебе (по-рядко).
сваля се лесно при секи е различно и някои да ти каже как е мисля че неможеш да копираш неговия стил защото секи си има собствен![]()
![]()
Трябва ли той да се намесва?Първоначално написано от nymphadora
Момичетата свалят момчетата като ги заговорят или направят нещо интересно![]()
![]()
А момчетата свалят момичетата с тухла четворка и една мотика![]()
![]()
![]()
Ами аз по принцип ходя с големи чанти и винаги си нося по един тефлонов тиган иии като видя някое готино момче вадя тигана и *фрас*Ако не го сваля при първия удар - повтарям.
![]()
И най-важното е,че ВИНАГИ действаПървоначално написано от TranceMusic
![]()
![]()
когато нищо не е планувано и всичко е импровизация, е най-интересно и най-вълнуващо. според мен не трябва да има строго определени правила и методи![]()
...and it turned 0ut that all she ever needed was l0ve.
земаш ак-47 и държиш здраво и натискаш спусакане мисля че е трудно се сваля с автомат калашников
само задържаш
100% ще си я свалил, гаранция давам
![]()
аре стига... повтаряте се вече... шегата е смешна като се каже 1 път, забавна 2ри път, позната 3ти път, скучна 4ти път.... на петия вече ти идва до гуша -.-
натисни "харесва ми"Първоначално написано от Dragonflyelf
Вие харесвате това !![]()
Стига се оплаквахте онзи ден една мацка в дискотеката ми вика ти ли си Митко еди си кой и аз гледам я отгоре до долу викам да аз съм и тя,много те харесвам и ми изля кана вода в ризата....така май вече стават запознанствата![]()