- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за съвет..
Предишния ми приятел прекаляваше с мен, удряше ме "на шега", а се е случвало да ми посяга и честно казано сега ме е яд и съжалявам, че съм оставало до него, а не си тръгнах още тогава и търпях това мъчение.Веднъж бяхме на море и ме би, защото седях до друго момче. После 3 месеца лицевите ми мускули бяха претръпнали и като говорех усещах болка. Ако ме питаш дали съм му простила, не, не съм, ако ме питаш дали съм забравила, не , не съм и няма да го направя.Просто тогава му дадох шанс и той без да се усети пропиля всички шансове, които му дадох, не само този.Тогава той си мислеше, че дава шанс на мен, а всъщност аз дадох на него, защото в цялата ни връзка аз страдах непрекъснато и се раздавах, а той не правеше нищо. Само вземаше, без да дава. Защо ти казвам всичко това ли? Защото трябва да помислиш и да разбереш, че винаги може да е по-лошо. Щом веднъж ти е посегнал, накарай го да съжалява, но моето мнение е да му дадеш втори и единствен шанс. Повтори ли се, значи ще се потрети. Тогава не прощавай. Щом ви е хубаво, прости му, всеки човек греши, важното е да се учи от грешките си. Постави му ултиматум и му кажи, че ако ти посегне отново, повече няма да те види. Дано те разбере. Успех.
Да обичаш значи да страдаш!