Цитирай Първоначално написано от deadshadow13
Цитирай Първоначално написано от AceXe

Вземи си доизживей детството и не се занимавай с връзки. Не ти е времето, а след години ще съжаляваш, че си пропилял този етап от живота си.
омг че кво ще стане с живота му че казваш да не си го пропилява да не би жените да му земат детството за всичко друго си прав братле ама не и за тва

по темата
Да той е прав това с кафенето е толкова изтъркана история
и да лице в лице ще е срамно по добре някаде на разходка но си още много малък много на 12 години си и аз съм бил на толкова но не съм мислил за момичета хормона ще те удари по късно и тогава ще ти четем вече теми от рода как да из**** тая мацка.Но накратко за проблемати просто не отивайте на кафе а на разходка и разговора сам ще се получи имам предвид достатъчно е една тема да почнете да говорите и нататъка само се получава повярвай на системата тя се грижи сама за себе си !!!

Точно това му обяснявам, че той е на 12. По жени ще ходи цял живот и е тъпо да не си доизживее детството, а да тръгне сега. И да естествено, че ще му го вземат. Тръгне ли по жени ще се започне манията да има все по-мъжки вид ще напуска теми защо няма косми още, защо гласа му не е мутирал, нормално ли е на 12 да е с 10см кур и резултата е, че изобщо ще забрави, че той е ДЕТЕ, а не МЪЖ, за да бърза да се обременява с тези въпроси.