- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Gre6ka e !!! ne e tema.
Gre6ka e !!! ne e tema.
А да кажем на този младеж как да те намрази искаш ли?
Не му обръщай изобщо внимание и сам ще се усети.Като ти говори нещо се прави,че не съществува.
Не очаквай много от огъня, който всичко изгаря.
Не очаквай много от богатството, където всичко се изгубва.
Не очаквай много от деня, когато Слънцето залязва.
Не съжалявай за това, което помниш.
Оле не..![]()
![]()
Ахх кви ли не теми бях прочела от сорта " Как да му покажа, че го харесвам", ама на такава като тази не бях попадала
Ама ето, че за всичко си има първи път
![]()
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
Първоначално написано от Lady95
кажи му че си бременна![]()
Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
![]()
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
Самият факт, че искаш да му се доказваш, показва колко много те интересува мнението му. И в такъв случай, опитите ти ще са обречени на неуспех. В най-лошия случай ще те счита за супер жалка и недорасла, като му правиш фасони, в най-добрия - ще е напълно безразличен към теб и показността ти.
ти дори не знаеш какво чувсташ а искаш съвет..Първоначално написано от Lady95
![]()
Can It All Be So Simple ?
Точно така ще му покаже, че е наранена и че все още й пука. Доста тъпо.Първоначално написано от DirtyIce
Щом пускаш тема, явно все още ти пука, така че аз лично не знам начин, по който можеш да го излъжеш, че не е така. Е, може и да има, ама да излъжеш себе си- 100% няма.
Като спреш да пускаш тъпи теми щепокажеш, че ти е безразличен.
Явно не ти е щом се занимаваш с глупости.
Така само ще докажеш, че си паднала на неговото ниво ......
Като искаш да му показваш, че ти е безразличен искаш, едва ли не да се направиш на недостъпна?
Предположих. ;д
Ако действително ти е безразличен нямаше да питаш тук как да се държиш, за да мисли, че не ти пука за него.
п.п. Да, права си. Имаше такава тема.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ако си го е заслужил, има много начини, но ако си е намерил друга нямаш голям шанс.
Ако не си го е заслужил, и ти безпричинно искаш да му навредиш: <Insert favourite swear here>
Бтв щом е по голям от тебе почти нямаш шанс.
като ти пише... не му отг... ако ти говори не му обръщай внимание и както казва моя прадядо " мълчи на врат ще ги избиеш " - т.е. като му мълчиш ще се ядоса и ще разбере че ти е безразличен![]()
Ако ти беше безразличен - нямаше да мислиш за него, а ти пък търсиш начин да му покажеш безразличието си , което не съществува !![]()
Просто не се занимавай с него, не му говори и така..![]()
а той ме мрази достатъчно ... безразличн съм му ... просто искам да стана като него да не ми пука особенно ...Първоначално написано от fcukz
![]()
![]()
![]()
Мрaзи ли те или си му безразлична последно?Защото нали знаеш,че има разклима между двете чувства.Първоначално написано от Lady95
Everything changes, but beauty remains ...
аааа мерси много мисля че това ще помогнеПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
![]()
(rofl)
сори за тъпата тема
ми безразлична съм му .. не го интересува вобще ...Първоначално написано от PullMeCloser
еми и двете 1во си го заслужи .. и си е намерил друга ...Първоначално написано от tnp123
![]()
![]()
Какви детски истории...Първоначално написано от Lady95
Толкова много ти пука за мнението му,че чак правиш някакви малоумни теми.Момчето се е отказало от теб,не му пука,а ти още се занимаваш.Жалка историйка...
Everything changes, but beauty remains ...
малейй .. мерси за коментара ... чак ся се усещам колко съм зле пфф сериозно, не че е жалка историйката май аз съм жалката ... мерси .. просветли меПървоначално написано от PullMeCloser
![]()
![]()
![]()
Някой може ли да ми каже как мога да изтрия темата .. ?![]()
![]()
![]()
обърни се към някой мод (:
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't