- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Полудявам .. !!
Здравейте .. Имамм проблем с който трябва да се срещам всеки ден,но в същотото време ми е приятно.Доста странна история!
Ами .. на скоро се премместих в ново у-ще.Всичко беше наред докатоо не видях едно момче.Първо само ми харесваше как изглежда,после като го видехх и започнах да го зяпам,като куче пържола ..Реших че е простоо временно докато свикнаа с якия му външен вид /незнам защо но само аз харесвам как изглежда ../ . Но всеки път щом гo виждам започвам да се увличам повече и повече.Реших да споделя на приятелка,а тя ми каза че се влюбвам /преди 2 дни ../ Реших че говори глупости,но се оказа права.Постоянно мисля за него.Изперквам.Тя се ми казва "Ела да се запознаем с него де..".Е,да ама не !! С 2 години по-голям е и едва ли ще ми обърне внимание !! Защочвам дори да се чувствам гадно . Опитах се да спра с товаа,да си втълпя че е увлечение,но не става !! Какво да правя ??
Моля ви,да не пишете обидни коментари !!
![]()
. Loving you is like breathing . . . . how can i stop ?? < 3
Да,може би си права .. Но той .. как да кажа .. един вид аз съм категоря "Малки" а той категория "Големи" .. Загря ли ??Например казвам му "Здравей" и в отговор получавам "Кво искаш /?? " или нещо от сорта ??![]()
какво значи "малки"?3-4-ти клас ли си? Ако си значи нямаш шанс забрави го..
Е бъди нахакана де.. той щом има хубав външен вид е ясно че няма да оплези език по теб от първото здравей.
Постарай се повечко да си общувате и бъди настоятелна. Е има вариант и да не те харесва и да те избягва. Ако е така ще го разбереш доста скоро, спокойно![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Емм .. без подигравкии !! Аз съм 5-ти той 7-ми ..Първоначално написано от XheroineX
![]()
ее ми кфо..Не си малка съвсем нормално е не е много по голям...Кажи му здравей заговори го може да се получи..
Благодаря ви много !! Ще опитамм,ноо при положение,че аз съмм срамежливка приятелката ми щее говори![]()
Азз само катоо го погледна изперквам пък камо лии ..
Надъхахте ме хораа .. :P
![]()
![]()
Ако не е някаква ЗвИиИ1здЪъъЪ едва ли ще ти се изсмее или нещо, което предполагаш. Пък и разликата не е чак толкова голяма, не е като да си 4 кл, той 8ми примерно.
Звезда не е,но ее .. един вид метъл .. косата мъ е леко дългаа .. раницата му е от онези с тънките връзки и зомбитата/неговата е с черепи ;дд/ и предполагамм няма да ми обърне внимание ..Първоначално написано от MissNothing
Аз бих те посъветвала същото.. Бъди по-решителна, направи се, че имаш голямо самочувствие и действай, както правят, така наречените КИФЛИ на училището.. Бъди себе си, а ако той не те хареса значи, не е човека за теб..![]()
В никакъв случай не се превръщай в нещо, което не си, защото не си заслужава. После според мен е адски тъпо да накараш приятелката си да говори с него, защото така няма как ТИ да му направиш впечатление. Земи малко кураж и действай, но посредниците са много лош вариант.
Ти си 5ти клас, той 7ми? Нямаш шанс. Той сега се мисли за много голям. Ама споко, имаш време за гаджета.![]()
не можеш да занеш,как ще реагира,може пък да си допаднете,по-добре се запознай с него
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аз съм зле ..Не успях .. хора като го видяя ии изперквамм .. Просто .. той изглеждааа голямм и незнам въобще какво да правя .. ще ми тегли една майна човечеца .. и с право .. една петокласничка му дрънка .. А ии той изглежда сякашш .. ще ме фрасне всеки миг ако му проговоря .. МНОГО ЪСМ ЗЛЕ !!
![]()
![]()
Споко бе мацеПървоначално написано от lovesuckx
- никой не отказва безплатен минет
![]()
![]()
И аз имам подобен проблем. Само дето аз съм 5 клас,а той 6.
Относно по темата. Първо го поглеждай тайничко и му се усмихвай.Ако ти отвърне като минава по коридора му кажи-здрасти!
Не се срамувай, че можеш да го изпуснеш.![]()
![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
разликата в годините няма значение ... в днешно време хората си хващат приятелки с 5-6 години по-малки от тях .. просто се опитай да спечелиш вниманието му по някакъв начин![]()
2 години разлика не са проблем.Опитай да му намекнеш,че ти допада.Не се притеснявай,дори и да те отхвърли,ще знаеш,че си опитала.
Да ви имам проблемите!
I want to be remembered as the girl who always smiles
Аз в 5ти клас лъсках с 2та и играех CS с ботове... кви са тия любовни терзания?
Temet Nosce
벨야카
Броо,не че нещо амаа аз не отричам чее цъкахх CS ..Първоначално написано от umri
![]()
Да,момиче съм и кво ? ;дд Тка де .. относно тва .. азз като го погледнаа ии
Ааа и относно момичето на моята възраст--> амии акоо въобщее ме види .. нащо даскало е бъкано с ученици ;дд .. ще опитам .. благодаря ви : )
Първо не ми се сърди но това не е увлечение ,а по скоро увлечение или харесване.На тази връзраст е твърде рано да се говори за силни чувства.А относно проблема ти ще кажа че трябва да събереш смелост и да го заговори кой знае може нещо да се случи между вас или.Така и тана нищо няма да загубиш а само ще спечелиш.Дори да не те хареса отначалото не е болка за умиране може да сте приятели кой зане след време може да се случи нещо повече от това.Разлката ви не е голяма така че не виждам защо толкова се претесняваш от него.
тва ми напомня аз като бях 5 класвсички момичета от нашия клас бяхме луди по 7 класниците...
Ако имаш приятели от 6 или 7 клас те могат да те запознаят с него, ако нямаш такива шансовете ти са минимални.
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]