.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Сърди се за глупости ..

Приятелката ми постоянно се сърди за някакви дреболии или някои път може да ми се разсърди дори и без причинаа .. но пороблемът е че когато ми се разсърди настройва някой от децата в класа срещу мене и те не ми обръщат вниманиее .. но всичко отминава в следващите 3-4 денаа .. някой път даже не ми казва, че е сърдита просто ме игнорира както и всички около нея .. кажете ми какво мога да направя по въпроса ?

Супер фен Аватара на Runaway11
    Ъмм..ти кой клас си?

И още я наричаш ПРИЯТЕЛКА! Боже ако моята беше такава да съм я зарязала отдавна!

Първо, щом тя прави така значи не ти е приятелка.И второ, щом другите от класа ти слушат приятелката ти и не ти обръщат внимание, значи са безмозъчни идиоти/ки.Опитай се да говориш с "приятелката" си и да я вразумиш.Щото от една страна истинските приятели не се държат така, а от друга всеки с малко мозък в главата ще прозре и няма да има желание да контактува с нея.

Супер фен Аватара на BrainDamage
    Тва са лапешки изпълнения. Не знам кой клас сте, ама или наистина още сте си лапета или "приятелката" ти изобщо не е пораснала. Намери начин да говориш с нея и и налей малко акъл. А според мен честно казано изобщо не ти трябва такава "приятелка". Заеби я, както прави тя.
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Отказах се да чета още на първия ред. Пораснете.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на fuckme
    омг... такива проблеми имах във 1-2-3-4 клас пак с едно такова момиче... ЗАБЕЛЕЖИ в ПЪРВИ,ВТОРИ,ТРЕТИ,ЧЕТВЪРТИ клас. Чудя се дали действително си в тази възраст и ако да, какво правиш тук, или ако си по - голяма... ВТФ? Кви са тея детски истории... ходиш лепиш и два шамара и й казваш да се стяга.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland

Re: Сърди се за глупости ..

Цитирай Първоначално написано от addiTo
    но пороблемът е че когато ми се разсърди настройва някой от децата в класа срещу мене и те не ми обръщат вниманиее .
    Сама си го каза. Деца сте. ;х
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ами прави и ти като нея! Щом така тя се държи с теб, дръж се и ти така с нея. Така ще забележи и може би ще те попита (Даже съм сигурна, че ще те попита) за какво си и сърдита и тогава и разкажи как ти се чувстваш, когато тя постъпва така. Късмет!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ясно е, че най-вероятно още сте мънички и оттам идва целия проблем Просто поговори с нея и я помоли да спре да се държи толкова тъпо.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на fuckme

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Цитирай Първоначално написано от addiTo
    но пороблемът е че когато ми се разсърди настройва някой от децата в класа срещу мене и те не ми обръщат вниманиее .
    Сама си го каза. Деца сте. ;х
    оф тая дума "деца" като почнете да я ползватеее... извинявай, но до 14-15 всички са деца... не те знам на колко си, но не ми изглеждаш достатъчно голям/а, че да наричаш когото и да било "дете" . ти какво си? ако греша , извинявам се.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Град
    Far far away..
    Ама вие наистина се занимавате с глупости. Първо - това момиче не ти е приятелка и ти препоръчвам да се отделиш от нея. Второ - пораснете,бе,хора..настройв ате се един с/у друг , сякаш сте 1 клас

Да ти имам и приятелката ;x
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Ъъх.. сякаш се връщам в далеечното минало в детската градина. Авторке не сте на 4-5 .. Кви са тия настройва тея и онея !?Голямата работа, ама явно се връзваш на лапешките изпълнения, хъх. Тя "приятелката" ти не е кой знае кво, ама и ти не си повече от нея май май
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

WTF!!...сякаш това го е писало момиченце от 3-ти клас серсиозно..Какви са тези децки работи бее... Спомням си че когато бях в трети клас една приятелка ми правеше такива детски номерца ..Дойде да ми се извини а аз казах на момчетата от класа,че тя има цикъл! -Такива подигравки отнесе,че не е истина просто... Не ми говореше седмици наред а аз си гледах кефа...Много ги мразя такива пикли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си