според вас Любовта пречи ли на у4енето?благодаря предварително
Ако и позволиш, може и да пречи.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
зависи до каква степен е тази любов
но на мен ми пречи понякога![]()
То на ученето не пречи, обаче в някой ситуации ти натоварва психиката ..
При всеки е различно.При мен,ако съм влюбена,ми се отразява добре.Но когато се разделихме с последния ми приятел,ми се отрази отрицателно.
Абе на мен ми пречи малко,защото предпочитам да отида у тях вместо да си чета анализите по английски. Но попринцип не. Влюбени отличнички - колкото искаш![]()
Не. Моля.
Пречи.
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
Зависи.
Ако се стегна малко- не ми пречи толкова ;д
Ама понякога съм толкова разсеяна в даскало, че... ;х
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Никога не ми е пречило. Според мен е много глупаво, ако ти пречи. Едното няма нищо общо другото.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Зависи от човека и степента на влюбването. Някои се превръщат в кретени, обсебени от тея мисли, други умеят да ги контролират. Както каза колежката по-горе - влюбени отличнички бол.
На мен лично в момента ми пречи изключително много .. Няма да изпадамм в подробнии обяснение,защотото не са по темата.А относно нея,на мен лично както казах доста ми пречи .. Освен когато си го пердставям да ми каза отговорите![]()
. Loving you is like breathing . . . . how can i stop ?? < 3
абе на мен ми пречи.Като почна да уча по История или др. постоянно мисля за него
![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
според мен .. не дори някой път тя е стимул за това : )
To the world you may be just somebody, but to somebody you may just be the world.<3
Доста спорен въпрос. При някой даже като си влюбен доста помага на ученето при други пък пречи.На мен лично не ми прече,но доста ме наторварва психически заради постоянните кавги спорове и разправии.При всеки е различно.
Според мен - не пречи. Може да учиш и същевременно да отделяш внимание на обекта на чувствата си. Зависи от човека.![]()
Първоначално написано от spopi
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]