- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грешки в любовта.. ?
Има ли нещо в '' сферата на любовта'', което сте направили или ви се е случило.. нещо, което не може да си простите ? Или пък нещо, за което никога не бихте съжалявали ?
Надявам се темата да ви е интересна, съжалявам.. ако има такава - нова съм в сайта, ако има проблем може да я изтриете !![]()
Милион..Например имаше едно момче,което прекара адски много време да ме преследва. А аз , щото гледах по батковци , така и не му обърнах внимание. След време се опознахме и много ме е яд,че се държах тъпо с него,защото излезе адски свястно момче.
Амиии едно време зарязах перфектното момче заради един тъпак,с когото ходих 2 години и мислех,че нещата пак могат да са както предиГлупава съм била тогава ... Ама к'во да се прави
![]()
А неща,за които никога няма да съжелявам ... Много са99,9% от нещата,които правя са точно такива
А този 0,1% е заради случката от по-горе
![]()
Има страшно много неща ,за които страшно съжалявам..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Аз пък за нищо не съжалявам.Всичко което направих до сега беше правилно,поне за мен![]()
![]()
Единствените неща, за които съм съжалявала, са били моментите, когато съм го разстройвала, обиждала, засягала или ядосвала по някакъв начин. Яд ме е на себе си, че не съм се замислила, че нещото, което правя, може би няма да прозвучи/изглежда добре.
Но повечето неща, които съм направила са неща, които съм искала да направя, така че не съжалявам за тях. Напротив. Горда съм, че съм взимала правилното (за себе си) решение и никога не съм тръгнала по акъла на някой друг освен себе си.
Ако става въпрос за минали връзки, също не съжалявам. Не наричам себе си глупачка или нещо от сорта. Харесало ми е поне това, че съм разбрала какъв човек НЕ ми трябва и с какъв човек НЕ бих могла да се спогаждам. Всяка грешка учи и по този повод не ги приемам от страната на 'грешки', а от страната на 'поуки'.
О0о, има естествено.
Но пък си мисля, че се поучих от грешките си,
заради което си е струвало да мина по тоя път.
Само дето съм доста обезверена в различни отношения.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Мм съжалявам и не мога да си простя за това, че бях толкова наивна преди. Бях толкова доверчива. Бях толкова всеотдайна във всяка една връзка, независимо дали е приятелска или нещо повече,... и заради това си изпатих доста...
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Моята ревност провали най-хубавата ми връзка и наистина съжалявам много, но е вече късно ..
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
За хиляди неща съжалявам...Но най-много за неказаните навреме...Чувствата са, за да се споделят или надживяват, не да се крият или пренебрегват...и не съм казвала, когато трябва, и не са ми казвали...но какво да направим...отдалеч всичко е лесно, отблизо всичко е прекалено сложно, или гордостта е в повече....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не съжалявам за толко' много неща, гледал съм да ги обмислям преди това.
Най-голямото ми съжаление може би е, че правихме врътки около година с едно момиче, които като погледна сега са били напълно излишни и за двамата, ама най-вече за мен..това си остави някакви отпечатъци и ме метна във вагона на клуба с разбити сърца, което не си е кеф.
Разбира се , че има неща за който съжелявам.. взела съм си поука от тях и гледам напред..![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Съжалявам единствено и само, че с момчето, което обичах адски много преди време не се получи.. Щеше да бъде хубаво.
Но сега вече имам идеалното момче до себе си, въпреки че не е същата тръпка като с бившият, но го ценя адски много.. и не бих го оставила задари някакъв тъпанар..![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
Хм да зажалявам и защо?? ... щом не се е получило значи не е трябвало..ии даа щастлива съм с това което имам.. и не ми тряа друго
Има грешки разбира се. Лично аз не съжалявам за нито една, защото от всяка грешка съм научила нещо и сега не ги повтарям.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Разбира се, че понякога съм вземал грешните решения и после съм съжалявал. Трудно ми е да кажа дали повечето ми провалени връзки са "всяко зло за добро" или напротив.
За нищо не съжалявам.Каквото било - било. Важното е човек да се поучи от грешките си и при мен точно така стана.Няма смисъл да се измъчвам за минали неща.
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Най-най-най-голямата ми грешка е било когато съм се обяснявал на момиченаправя ли го - край с нас
![]()
Беше преди 2 години.В продължение на 1 месец едно момче ме преследваше.Предлага ми да тръгнем 5-пъти а аз все отказвах..Беше голям пич но на външен вид не го харесвах и ако тръгнехме щеше да ме е срам от него.Той дойде и ме попита дали някога бих го целунала.Аз казах че дори и да го целуна ще е същия жабок.Очевидно много го обидих.Той ми каза,че външния вид не е важен.Нарече ме безсърдечна кучка...Почуствах се ацки зле и осъзнах че го харесвам...Това беше най-голямата ми грешка още ми е гадно за него![]()
не се съжалява,а се мисли!!!!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
не съжалявам за нищо. щом така е станало, така е трябвало. може да ме е яд за някои неща понякога, но знам, че са за добро.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Естествено, всеки човек прави грешки, това е едно от най-нормалните неща. За някои свои постъпки съжалявам, но за повечето- след време осъзнавам, че е било за добро. И все пак, нищо освен смъртта не е непоправимо![]()
I want to be remembered as the girl who always smiles