.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Zenobia

Голям фен Аватара на mey_si

Zenobia

Някой знае ли как стоят нещата с празнуването на рожден ден в Зенобия ? С куверти ли е?Цялото заведение ли се запазва ?Музиката как е ?И ако рожденика е под 18 дават ли алкохол ? {За 17 става въпрос}

Град
    Пловдив
    Не дават алкохол ... стига да споменеш, че ще ставаш на 17
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

???

я се метни в Наргиле в лозенец, зенобията от две години за мен е класи надолу...освен ако не се е променило напоследък.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    На Якубица 17 се намира, между ул. Бигла и ул. Кричим. т.е. зад НПMГ точно. Едно време беше култово заведение, тъй като даваха да се затварят шатрите и компанията оставате отделени от другите, ама явно почнаха проверки така при затворено какво се прави вътре ииии забраниха. Това поне беше преди годинина и половина, сега може и пак да е позволено. Иначе за мен не е нищо особено заведението. Сега може и да е яко.

А за Зенобията, едва ли ще ти дадат.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Наргиле има в Oscar, за цените не знам как са, защото са ми го плащали. Предполагам, обаче, че са по-ниски отколкото в Кемпински. Mузиката беше хаус и някъв чил аут, абе хубава беше, за повече подробности относно нея питай wosh и той я одобри, но не знам дали има спомени от онази вечер.
    Намира се на Славянска, ако не го знаеш.

А тогава идей каде навън може да се празнува рожден ден...с музика,алкохол.?

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    на пейките на Народния, на пейките на Наркоманска, на пейките на Паметника, на пейките в Борисова, на пейките в Южен...

а това минетчийско място на Якубица - да ми руча к'уро... баси смотаното заведение...
    ха не мерси..предпочитам заведение..и айде да спрат само някви наркомани да ми пълнят темата !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си