- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем депилатоар
Може ли да кажете този крем депилатоар дали си заслужава.Ако може бързи отговори.![]()
http://www.avon.com/1/1/13008-skin-s...-body-oil.html
ама това е крема депилатоар който за там мн малко минути е готово и после отстраняваш с шпатулата ли? ;д
еми значи ако е за това в момента го ползвам и съм много доволна, чакам 3-4 мин и след тва с шпатулата ии ВОАЛЯ! наистина всичко става изключително лесно самоо да знаеш че мирише някак странно ( за мене малко гадно) аама се свиква ии такам ;д
ако го направиш както трябва - ДА! :P
Тия депилатоари нещо не ги възприемамОпитвала съм и по-скъпи и по-евтини и никой не върши работа според мен, ама абсолютно никаква работа. Последния път се набутах с Veet и дадох 12 лв мисля, накрая така го и хвърлих в кофата
![]()
Ми не знам чувала съм доста отрицателни мнения но не съм пробвала.![]()
Вярно не стават за нищо! И евтини и скъпи - всички миришат ужасно и всичко след тях си остава...
Точно така.
Аз реших да пробвам различни марки не заради друго, а защото моята кожа е много чувствителна, особено лятото след бръснене целите ми крака отпред стават на ситни червени петънцаЕпилаторите не ми действат добре, от кола маските ме е страх и т.н. Затова реших да пробвам с депилатоар, тъй като има видове за чувствителна кожа, но уви бях разочарована няколко пъти подред. В крайна сметка си дърля със самобръсначката и ми е най-добре: нито ме боли, нито се зачервявам, нито мирише лошо
е, ако можеше и да не растат...
![]()
Туй вярно че ако можеше да не растат нямаше да ни трябват тези работи.Първоначално написано от iiirish
![]()
![]()
Аз не мисля,че това изобщо е крем-депилатор.Това е някакво мазило за тяло за суха кожа според мен.
А иначе аз съм използвала кремове за отстраняване на окосмяването-има такива,от които наистина оставаш доволен.На Lancome има добър крем,на Leocrema,преди имаше на Yves Rocher(много отдавна не съм го намирала)с който като си махнах космите на ръцете и близо месец не поникна нищо.Страхотен е,жалко,че от години не съм го намирала,за да си купя пак.
Това,което си показала е олио за тяло - няма нищо общо с крем-депилатоар.
Еми аз ползвам депеатуар и не че съм недоволна,но не съм и много доволна средно![]()
еми то е крем, който си го мажиш нали и след 4-5 дена същите само чи малко по-дълги. За мен е се едно с бръсначката и да мирише малко странно ама се свиква. Винаги умирисвам банята
![]()
![]()