.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на spopi

Крем депилатоар

Може ли да кажете този крем депилатоар дали си заслужава.Ако може бързи отговори.
    http://www.avon.com/1/1/13008-skin-s...-body-oil.html

Никой ли не знае

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ама това е крема депилатоар който за там мн малко минути е готово и после отстраняваш с шпатулата ли? ;д

Мисля че да не съм сигурна

Град
    Света На Мечтите
    еми значи ако е за това в момента го ползвам и съм много доволна, чакам 3-4 мин и след тва с шпатулата ии ВОАЛЯ! наистина всичко става изключително лесно самоо да знаеш че мирише някак странно ( за мене малко гадно ) аама се свиква ии такам ;д

Мерси
    А наистина има ли има ефект за гладка кожа.

Град
    Света На Мечтите
    ако го направиш както трябва - ДА! :P

Има ли някакво упътване отзад как се използва.

Мега фен Аватара на iiirish
    Тия депилатоари нещо не ги възприемам Опитвала съм и по-скъпи и по-евтини и никой не върши работа според мен, ама абсолютно никаква работа. Последния път се набутах с Veet и дадох 12 лв мисля, накрая така го и хвърлих в кофата

Ми не знам чувала съм доста отрицателни мнения но не съм пробвала.

Вярно не стават за нищо! И евтини и скъпи - всички миришат ужасно и всичко след тях си остава...

Мега фен Аватара на iiirish
    Точно така.
    Аз реших да пробвам различни марки не заради друго, а защото моята кожа е много чувствителна, особено лятото след бръснене целите ми крака отпред стават на ситни червени петънца Епилаторите не ми действат добре, от кола маските ме е страх и т.н. Затова реших да пробвам с депилатоар, тъй като има видове за чувствителна кожа, но уви бях разочарована няколко пъти подред. В крайна сметка си дърля със самобръсначката и ми е най-добре: нито ме боли, нито се зачервявам, нито мирише лошо е, ако можеше и да не растат...

Цитирай Първоначално написано от iiirish
    Точно така.
    Аз реших да пробвам различни марки не заради друго, а защото моята кожа е много чувствителна, особено лятото след бръснене целите ми крака отпред стават на ситни червени петънца Епилаторите не ми действат добре, от кола маските ме е страх и т.н. Затова реших да пробвам с депилатоар, тъй като има видове за чувствителна кожа, но уви бях разочарована няколко пъти подред. В крайна сметка си дърля със самобръсначката и ми е най-добре: нито ме боли, нито се зачервявам, нито мирише лошо е, ако можеше и да не растат...
    Туй вярно че ако можеше да не растат нямаше да ни трябват тези работи.

Голям фен
    Аз не мисля,че това изобщо е крем-депилатор.Това е някакво мазило за тяло за суха кожа според мен.
    А иначе аз съм използвала кремове за отстраняване на окосмяването-има такива,от които наистина оставаш доволен.На Lancome има добър крем,на Leocrema,преди имаше на Yves Rocher(много отдавна не съм го намирала)с който като си махнах космите на ръцете и близо месец не поникна нищо .Страхотен е,жалко,че от години не съм го намирала,за да си купя пак.

Това,което си показала е олио за тяло - няма нищо общо с крем-депилатоар.

Фен Аватара на wezinka
    Град
    Фф МоЯ сфЯт, а СеГа ИзЛезз ;dd
    Еми аз ползвам депеатуар и не че съм недоволна,но не съм и много доволна средно еми то е крем, който си го мажиш нали и след 4-5 дена същите само чи малко по-дълги. За мен е се едно с бръсначката и да мирише малко странно ама се свиква. Винаги умирисвам банята

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си