Ами не, не съм имала подобна ситуация, ама ще е интересно после да разкажеш![]()
Никога не ми се е случвало,а да не говорим,че моите съседи са ... негодни за подобно нещо. Успех!П
1.имало е такива случай![]()
2.Искало ми се е естествено..затова и имам някой който винаги е на разположение
3.мм някак мръснишко е![]()
Hostis Honori Invidia
И моите съседи са недпоходящи за подобни дейности (повечето са с некролога в джоба).
Не ми се е случвало, но ми звучи добре, особено ако voisin-ката е готина и палава.![]()
Първоначално написано от Cucko0
+ При мен също е така!
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Била съм в подобна ситуация,но не си струва да бъдеш "на повикване"![]()
.Пък и сексът не беше нищо впечатляващо.Не бих го направила отново.
Не съм била в такава ситуация и надявам се, няма и да бъда. Никога не ми се е искало да имам някой, който да го ползвам като играчка, когато си поискам. В действителност има човек, който знам, че винаги ще бъде съгласен, но аз от своя страна, никога не бих го направила. Самата мисъл нито ме възбужда, нито ми се струва приятна.Първоначално написано от Dizziness
Имам приятел, който да удовлетворява моите искания и желания. Но и да нямах, пак щях да съм на същото мнение. Липсата на секс няма да ме убие.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз имам няколко съседки, 2 сестри и още 1-2 момичета от входа дето хич нема им простя, ама са големи какички на по около 25![]()
Хахахаха епична тема :д
Търсиш ли си нови съседи?
Ей тва най-вече ви мразим на жените:
Много ви се прави секс, звънкате на съседа -> получавате секс...
Ние обаче, много ни се прави секс, отиваме при съседката -> получаваме шамар...
Истината, е че една жена може да избира измежду всички мъже около нея, а един мъж измежду всички жени, които го харесват, е те това никога няма да го преодолея.
Нещата се променят омбреПървоначално написано от thefreak
имам и личен опит
![]()
Ей чети тука :P
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=259617
А ти си само на 13...Първоначално написано от TheManTheLegend
![]()
мале моята съседка ако ми пусне ..![]()
Че и сама да го предлага..Първоначално написано от HapkoMaH
![]()
Имам си такъв индивид, и е готино. На мен ми харесва като цяло идеята, и естествено че е възбуждаща.
I want to be remembered as the girl who always smiles
Не бих правила секс с момче което ми е сасед без да ми е гадже... Бих го направила със сасед ако само ми е гадже!
Да разкажа какво стана снощи^^... знам ви вас малки перверзници, искате да знаете всички подробности!![]()
Той дойде да ме забере!!! Измина целия този път от първи до втори етаж!Отворих вратата, видях го... светнаха ми очите, неговите също. Усети ароматът на ванилия, който се носеше от мен. Заключих и тръгнахме. Носеше ме на ръце до неговата стая, постави ме на леглото и започна да ме целува по вратлето, устните, все по-надолу и по-надолу, премина през гърдите и стигна до... "любимото място на всяка жена". Достигна с пръсти G-точката и си помагаше с език. След като се навлажних на макс, започна същинската част. (Същинската част се повтори два пъти...
) Свърших два пъти, той да не остане назад ме догони и изравни резултата. Но в нашите съседски отношения аз винаги съм на първо място. След това дори ми сготви...
Задоволена от всякъде се прибрах и изтощеното ми тяло се насочи право към леглото, с мисли за страхотния секс... Е това беше от мен. Да допълвате с още ваши секс историйки!
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Малко на филм от Замунда ,категория Романтика ми бие това!
Ивито!Моята секс френдка!