Самото момче съчетава мъжествено излъчване и романтика в себе си.![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Имам си и аз един такъв изкусител,точно срещу нас живее!!![]()
![]()
Има ли смисъл,когато няма значение ? Има ли значение,когато няма смисъл ?
ебаси и късметлията е това момче... завиждам му![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
това, че на теб не ти се е отворил парашута, не означава че ситуацията е невъзможнаПървоначално написано от WaterLilly
![]()
Fuck you You fucking Fuckers
Jus7DreamBoy, защо завиждаш на момчето?Качили с теб не може да се случи същото някое лято, например? :P
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
ми да ве обаче шанса е 0.05% пък и тя тъй го разказа че аз мога да ти измисля хиляда пъти по реална история напраоПървоначално написано от N0_feAR
Can It All Be So Simple ?
Виж сега. Много важно е като лъжеш за такова нещо да помниш ти ли си ходила у тях или той у вас.Първоначално написано от Dizziness
Първоначално написано от imjsfd
![]()
Can It All Be So Simple ?
aми до колкото аз разбрах той е отишъл до тях, взел я е на ръце и после са отишли при него в неговата стая и след това тя се е прибралаПървоначално написано от imjsfd
0.о
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Dizziness да ти е честито.Откровено казано и аз леко му завиждам на пича..
Доколкото помня си сладурана.
Срамота е да съм живял доста в Пловдив и Бургас, а да съм изтървал толкова хубави бургазлийки и майни.![]()
DarkTemplar, благодаря ти.Относно самата история, нямам причина да лъжа. Който иска да вярва, който иска не. Аз аз съм спала с много малко момчета (трима), но ги подбирам, знам какво искам и го намирам.
Доброто отношение и уважение към мен са изключително важни фактори за поддържане било то и на секс връзка.
![]()
^Ето, че има и момичета в тийн възраст, които разсъждават трезво и знаят какво искат. Постарай се винаги да държиш на тези си принципи. Респект.
При всички момичета е такаПървоначално написано от Dizziness
![]()
Прочети 2- та и първи, последователни поста и ще разберешПървоначално написано от imjsfd
.,. като на вас не ви се е случвало, защо пък на другите хора да не им се случва ? .. сички трябва да сме еднакви ли, не мога да ви разбера ?! ;х .. Dizziness честито и много успехи
![]()
Ние българите сме такива ... хора,който завиждат много.
В момента и аз завиждам много на вас двамата,но ще се престраша.
Поздравления,правиш си кефа!!!
Това, че вие не сте хора не означава, че ние не смеПървоначално написано от miminko
![]()
Спорта пречи на цигарите :P
Защо и на мен не ми се случи нещо такова, как ми се прави сега секс!![]()
BMW -> Beautiful car!!!
Ма да ти се падне някой дърт дебел космат комшия,пиян на куче,да дойде да ти олашка два шамара,да те завлече за косата във вмирисаното си мазе и да те.....задоволи.
Дали сме били в такава ситуация? Вероятно не.
Дали сме правили секс със съседчето ти? Вероятно да.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Ако веднъж ти не стига, бегай го търси за още![]()
не е дали иска или неможе, а дали ще го получиПървоначално написано от DREAM95
![]()
ТО само говорите пък къде са тези действия и хваления!![]()
Ми ако има свободни дами тука да дойдат да се уверят, не че се хваля, просто ми се прави с някое палавница от тука, като гледам какви работи правите ми се преиска!![]()
![]()
![]()
BMW -> Beautiful car!!!
--
1.Не или поне не се сещам ..
2.Аз си имам ;D
3. Малкичко![]()