- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Позволявате ли си ?
Позволявате ли си, любомия човек до вас да ви вижда в по-семпъл вид.. специално за момичетата, например без прическа и грим, когато не сте нагласени ? И, ако ви се е случвало притеснявате ли се от него или не ви пука ? А за момчетата одобрявате ли го това или държите момичето до вас, винаги да се старае да изглежда добре ?![]()
![]()
![]()
Винаги съм се старала да изглеждам добре, не наконтена и нагримирана като за бал, а само лек грим, който да подчертае красотата е достатъчен, все пак това, че дадено момче е тръгнало с нас, не означава, че може да се разхождаме пред него като пред баба и леляА и мисля, че на тях определено им е кеф, когато видят, че се стараем заради тях.
![]()
Да,позволявам си..Обаче ние с него се познаваме от толкова време,че изобщо не ми прави и впечатление. Смисъл,когато излизаме се старая да изглеждам добре,понякога ей така от кокетност мога да прекарам и 4 часа пред огледалото. Но когато оставам у тях ми стига един анцуг и един ластик за коса.
Това,че едно момиче не е с прическа и/или грим не означава,че не изглежда добре
И да,виждал ме е без прическа,без грим ... А и как няма да ме види като живяхме 2 седмици заедно,докато бяхме на лекции.
Няма нищо нередно и/или ненормално в това момче да вижда приятелката си естествена ...![]()
Да, 3oPuTy, права си.. мисля, че всеки го разсъждава по различен начин.. има и момичета, които не биха позволили гаджетата им да ги видят без ''задължителните'' прическа и грим![]()
Ако има някоя такава нека ми обясни как си пази прическата и грима по време на секс ...![]()
Или как остава да спи при приятеля си ... Сигурно заспива след него и става преди него за да има време да се пооправи![]()
Според мен ако наистина те обича ще те харесва такава каквато си .. с грим без грим ама трябва да имаш и хубав естествен вид.. хубава кожа без пъпки и т.н. .. блестяща и здрава коса. Аз в началото много се гласях ама вече разбрах че няма смисъл да се впрягам толкова и да отделям сумати време да си правя прически и да се гримирам . От друга страна като излизаме някъде се старая да изглеждам колкото се може по-добре.. чак да се гордее че е с хубаво момиче като вървим по улиците :P![]()
Говори ми... обикновено след това косата ми стърчи навсякъде, моливът ми е полуизтрит-полуразмазан, пък аз съм прекалено щастлива (и възвишена), за да се тревожа за товаПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Единственото, което правя, като сме спали ("затварям очи и сънувам") някъде заедно, е да си измия зъбите, преди да налитам да го целувам...![]()
Много ясно,че съм си позволявал,и предпочитам момичето ми да е естествено красиво,отколкото да е с грим напрекъснато
![]()
Да, правя го, защото той ме харесва без никакъв грим и без прическа правена 5 часа.Преди него се приготвях по 3-4 часа, преди да изляза. Баня, тоалет, прическа, грим...почти по час за всяко и честно казано беше изморително. Той ми помогна да разбера, че не е необходимо жените да носим грим, за да ни харесват и да изглеждаме добре.И за да бъда честна докрай, много по-леко и комфортно ми е без грим или кокетна прическа. Не се притеснявам, че ще ги разваля, ако се докосна или той ме докосне, не се притеснявам, че при секс ще ми докосва косата и ще я развали, не се притеснявам, че ако показвам емоции и потекат няколко сълзи, ще разваля грима си и ще заприличам на плашило...
Да обичаш значи да страдаш!
Предпочитам момичето до мен да изглежда красиво по естествен начин....а не с помощта на химията![]()
с 3 тона грим и т.н.
![]()
![]()
Никога не съм се гласяла кой знае колко за излизане с него, освен ако няма да ходим някъде на по-специално място и не върви да си ходя с тениските и късите гащи![]()
Заспивали сме и сме се събуждали заедно, следователно ме е виждал във възможно най-рошавия ми вид, но това не ме притеснява особено. По принцип не се мажа много много с гримове и не си правя кой знае какви прически за да се срамувам от естествения си вид. Иначе, естествено, че се старая да изглеждам добре пред него.
Ако си с някой от 2 седмици и още се чудите кой кво си мисли и с какво да си замаете главите, нормално да има такива притеснения, но ако са минали 2-3 години вече тия работи ги нямаПък и колкото повече си си ТИ пред някой и той те е харесал такъв, толкова по-добре. Не че в определени дни не се слага грим и по-интересна прическа, но като цяло съвсем не ми пука/нито на него/ дали ще съм като след сън или малко по-нагласена, когато сме заедно. А колко ли пъти ми се е размазвала и очна линия и всичко от я смях, я плач..
![]()
Задължително имам нещо! Било то и само молив.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Разбира се, че ме е виждал съвсем неглиже, няма как след като си с някой под един покрив много време. А и като сме от различни градове, още първия пък като се видяхме спах у тях, та още тогава ме видя без грим и прическа в цялата ми сутрешна "прелест"Но той си ме харесва такава каквато съм, естествена. Иначе когато излизаме някъде определено се старая да изглеждам добре
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
sh3_1s_7h3_0n3, а като се къпета двамата пак ли с грим майна...
една жена си личи дали е красива без грим, като ме гримират и аз евентуално мога да стана красив.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Винаги се стараем да изглеждаме добре пред половинките си разбира се.Аз лично попринцип ГРИМ - грубо казано не слагам . Спирала , руж , гланц и това е. Много рядко използвам подобни козметични средства.Виждал ме е без никакъв грим разбира се
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
В началото да, после човек се отпуска и му е все тая ..![]()
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
Да естествено , виждал ме е във всякакъв видИ не ми е пукало ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Виждал ме е и супер нагласена,и в съвсем обикновен вид.И в двата случая ми е казвал,че съм красива![]()
Най-много обичам да се събуждам сутрин до него и докато сме сънени и рошави да се гледаме в очите.Тогава усещам,че ме харесва такава,каквато съм.
хаха да ... се пак няма начин а й аз не слагам попринцип грим само някой път..а прическата тряа да я има щото ми е късичко отзад и си го правя на бодли хаха ама иначе видждал ме е без подлите и без грима да.. и кво ? се пак ако е с мен заради тва което съм няя ме зареже щото съм била без прическа..била съм чисто мокра когато ме е хващал дъжд и косата ми е била мокра и грима е бил разтечен .. хаха ама кво толкова .. а й ния обръщаме всичко ан смях хх![]()
![]()
Е, аз живея с моя от година и нещо и ме е виждал сякак. За него съм красива и с грим и без грим.А вие дето не се показвате без грим и прическа и за вас това е немислимо, толкова ли сте грозни в естествения си вид??![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Най-нормалното нещо на света е половинката ти да те вижда и рошава, с размазан грим (или въобще без грим) и т.н. Особено ставайки сутрин или след секс.
Понякога се чудя въобще мислите ли преди да пуснете подобни теми.
както казвам всеки го разсъждава различно..нормално е след секс момичето е с размазан грим и рошава прическа, но главно питам преди срещата си, дали момичетата се гласят старателно или пък обратното
![]()
![]()
![]()