- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Позволявате ли си ?
Зависи доколко се поддържа самото момиче. Повечето се гласят.
С вече бившия не съм се притеснявала,даже и с размазан грим да ме види.Все пак сълзи,къпане и такива неща и няма как .![]()
Със сегашния (бъдещия де ;ддд) виждал ме е само с молив (аз тва не го броя за грим ;д ) и вързана коса...не ми пречи. И без това не намирах особено разлика със/без грим![]()
Много си се ентусиазирала и само пускаш теми за щяло и нещяло..
И многото грим е грозна работа..
аз по принцип не нося много грим,само фон дю тен и гланц и тук там спирала,даже и да съм без пак съм си същата(за разлика от някой хора,който като ги видях се оплаших)
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аз съм внимателна в това отношение. Гледам да не съм винаги прекалено наконтена, но и не ходя мърлява и винаги малко или много се гримирам и вкарвам прическа. Все пак момчетата не харесват когато едно момиче спре да се "поддържа", едва ли не "Той и без това ходи с мен, защо да се старая". Не е така, защото все пак те обичат да се хвалят с нас и затова трябва винаги да сме в добър вид. А и любимия човек заслужава да полагам грижи за вида си заради него.
I want to be remembered as the girl who always smiles
според мен всяко момче трябва да харесва половинката си .. такава каквато е независимо дали е гримирана или не ..
To the world you may be just somebody, but to somebody you may just be the world.<3
[quote="3oPuTy"][color=red][b]Това,че едно момиче не е с прическа и/или грим не означава,че не изглежда добре
Точно. Все пак момчето не е с момичето заради начина, по който се гримираХубавият си е хубав и с грим, и без грим, и с прическа, и без такава.
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Е мо'е ли да пускаш толкоз тъпи теми, бе Саше?
Кво като е без грим.. щом сме заедно значи всякак ще съм я виждалНе съм на изложба я.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз също съм си го позволвала.... даже той ми е казвал че ме харесва повече без грим и прическа![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Ами, позволявам си, да. Естествено не се появявам като някой пълен олигофрен, но без грим и прическа ми се случва. Не е умрял досега![]()
Животът е адът описан в Библията!
Позволявам си естествено. Ние живяхме за известно време заедно и то оставаше да не ме е виждал без грим. И много повече ме харесва именно така- без грим : )
Много е мило товаааа...^^Първоначално написано от scanadal
Иначе аз съм от тия девойки, за които е рядкост да излизат с грим, така че..
Радвам се за което, което значи че като ме хареса някой, той ме харесва с дължина на миглите ми каквато ми е по принцип, с моя си цвят на устните и етц
По-скоро си позволявам понякога да се глася![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
О, не може семпъл вид, не и в този тип връзки. Ако някоя от жертвите ни... Ъъъъъх... Гаджетата ни, де, ни видеше без маска, или беше в съзнание докато извършваме нашия любовен акт, нито тя/той, нито ние щяхме да сме доволни.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Позволявам си.
Не че не се поглеждам изобщо и не е като да ходя с несресана коса и т.н., но ме е виждал и без грим и без някаква особенна прическа.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
По принцип не си слагам много пластове грим,и не се притеснявам да не съм гримирана пред него.Според мен това е нещо естествено,нормално е когато заспиваме и се събуждаме заедно да не съм нито гримирана,нито пък с прическа(освен с тази от възглавницата![]()
)
Подобни терзания нямам. За 17 години съм се гримирала 2-3 пъти и не желая да се мацам ей така с повод и без повод.Приятелят ми много го одобрява и всичко е наред.
Прическата ми обикновено след сън и нек'ва начупена и готина и понеже рядко си третирам косата, той обича да вижда последиците от възглавницата.![]()
Еми да,случвало ми се е да не изглеждам много добре .., но поне той ме е одобрявал сякак.![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Нашата история започна на плажа и се доразви накрая на лятото, когато не съм слагала никакъв, ама никакъв грим, и носех косата си непрекъснато на опашка.Той се влюби в естествената ми красота и съм имала много хубави моменти, свързани с това. Например когато се наложи рано сутринта да го посрещна пред входа на блока бях в черен клин, тениска на баща ми, рошава глава, без грим, в джапанки и без сутиен дори.
Или пък един път излизахме заедно от нас, и на входа чак се спрях: "Ах, забравих си гримовете." (всъщност гланц/балсам нося, защото устните ми са чувствителни) Тогава той се обърна към мен, погледна ме сериозно и ми каза: "И така си красива." (не че досега ме е виждал СЪС фон дьо тен или черните ми любими сенки
) Сори, че изкарвам стара тема, но нямаше как да не се изкажа.
![]()
![]()
момичето е най-хубаво, когато се е събудило до теб и е рошаво, сънено и лишени от гримове, фон дьо тени и прочие глупости.
точка.
А бе да си измие зъбите и да си среше косата е най-важното![]()
струва ми се адски стресиращо да внимаваш как изглеждаш и пред най-близкия си човек.
Да, виждал ме е и в това няма нищо срамно или нередноТой даже милион пъти си е казвал, че предпочита естествени момичета и мрази гримовете и мазилата, които си слагам
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
И какво толкова пречи секса на твоя грим или прическа ?Първоначално написано от 3oPuTy
ПО темата : да позволяваме си,когато си по дълго с човека до себе си,тези дребни работи не ти правят впечатление...![]()
Да, позволявам си.Особено когато сме си само двамата.Все пак той е харесал мен, моето си лице,самата мен, а не фон-дьо-тен-а ми, молива, спиралата или лака за косаА и на мен ми е много по удобно, няма да се притеснявам постоянно дали не съм се размазала или нещо да не се случи с прическата ми. Но .. излизаме ли някаде се старая да съм най-най, ...все пак трябва да му завиждат малко или много, и че съм си само негова
![]()
![]()
Да и не се срамувам от това. Естествено, че когато спи у дома, или аз в тях няма сутринта да ме види с прическа и грим. Виждал ме е във всякакъв вид- туко що излязла от банята, станала преди 2 минути![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!