- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Позволявате ли си ?
Обичам да съм естествена, без каквито и да било гримове. Понякога си слагам само спирала или гланц, но това са редки случаи.
И да, естествено, че ме е виждал без грим. В началото може би се стараех само заради него, но с времето просто спрях да се вълнувам от такива неща![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
+200Първоначално написано от mynichka
Така, да изключим факта, че не нося грим в ежедневието...
Да си "позволявам" ли? По-интересен би бил въпроса дали се правите на това, което не сте, когато сте с гадже.
Даже в началото на връзката ни не съм се старала да го впечатлявам с външен вид. Ако ме харесва, ще ме харесва такава, каквато съм, а не такава, каквато тоновете грим биха ме направили.
И не само, че ме е виждал без грим и прически. Виждал ме е с пъпки, с неоскубани вежди, с неепилирани крака. Виждал ме е преди, по време и след баня. Виждал ме е със зачервен от сополи нос и в старите ми нощници. И как ли още не... Както Мерилин Монро е казала: "But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best"
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да.. Виждал ме е с грим, виждал ме е и без.. Не се притеснявам, все пак е най-близкия ми човек..
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Има една мъжка приказка : ''Една жена можеш да разбереш дали е красива в този момент, в който се събуди до теб в леглото. Дотогава не можеш да си сигурен. Ако след събуждането пак ти се струва принцеса, значи просто е естествено красива."
Има и още един лаф - "Ние лъжем жените с пари, а те нас с грим."
~~~
По темата - аз попринцип рядко се гримирам тежко, само полагам някакви леки естествени неща по лицето си, колкото да подчертая нежно очите (защото са тъмнозелени и си ги харесвам, кхъм, да не прозвучи погрешно) и да закрия някакви евентуални минидефекти по кожата (знаете - пъпки преди цикъл, бла-бла-бла).
Приятелят ми редовно ме вижда без грим, още повече, че сме се събуждали един до друг и е неизбежно : )
Имам си така наречените "pure days", в които не слагам абсолютно нищо по лицето си, а просто го измивам. Като някаква "очистителна" практика на лицето са ми.
Иначе никога не съм си позволявала да бъдя видяна (не само от приятеля ми, а и изобщо) в някакъв клош-вид, занемарена, неизкъпана и с мазна, разчорлена коса; с размазана спирала, останала от предната вечер и прочее. Но то само най-големите непукисти и гнусари си позволяват да се покажат така... нормалните хора не се оставят да стигнат до този вид, камо ли да излязат с него.
Ако трябва да бъда честен, имало е случеи в които не съм давал на приятелката ми да си слага грим просто защото е било безмислено. Да, с естествено е с грим момичето да изглежда доста по добре от колкото без,, но не ли целта да харесаме естествения човек, и без той да има 2 килограма козметика по лицето си и 4 часа пропиляно време. Ясен пример е как ходех с едно момиче близо 3месеца и я зарязах в момента, в който я чаках 2ч и половина заради оправяне на косата....Беше много точно момиче, но и не излизаше без грим от вкъщи. За да отиде до магазина си слагаше минимум червило, a понякога и спирала ...
По горе споменаха нещо, което е адски вярно...
Първоначално написано от monotonous
Това не е вярно - има момичета, на които изобщо не им стои добре грим (като цялостно понятие, а не просто определен вид грим), и ги прави да изглеждат зле.Първоначално написано от Stotii
![]()
На мен например тежък грим не ми отива, но за сметка на това имам съученички, които като ги видя без него, получавам сериозни и трайни ментални увреждания.
да позволявала съм си и не веднаж какво цял живот ли ще се гримирам и ще се оправям като започнеш да живееш с даден човек преди него ли ще ставаш да се оправяш и така нататак![]()
Ами когато спя в тях, което е често сутрин нормално ме вижда без грим и т.н и казва, че ме харесва повече така, но аз все пак обичам да изглеждам добре и да се поддържам .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Като сме под един покрив, просто няма как да не ме види с неоформени вежди, без грим, несресана и понякога с подпухнали клепачи сутрин заради будуване до късно и т. н. и т. н.
Идеята е не да се контите заради някого, а да се чувствате добре в кожата си- с петте кг повече или по-малко.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
да, аз се разхождам като палячо пред него![]()
+1 И аз харесвам естесвената красота!!Първоначално написано от Greennight
![]()
Ем само моливче от време на време слагам аз.... и малко коректор ( за пъпки) и това ено рядко моливче
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Позволявам си много ясно, а и не мога постоянно да съм с грим и прически. Приятно ми е даже да съм в някакъв по-семпъл вид.
В началото слагах фон дю тен само, защото грим на мен хич не ми върви, по скоро с грим приличам на плашило, отколкото без... Е и гланц си позволявах... Разбира се на всяка среща си правех 'готина' прическа и се стараех да си остана добре чак докато се прибера.. Това ми изигра лоша шега... Постоянно се притеснявах как изглеждам а-у и не се наслаждавах напълно на връзката си
Докато един ден той просто не ми каза да спра да го слагам този фон дю тен защото без него съм много по красива. Моето мнение не е такова, но думите му много ме зарадваха... И спрях да си слагам и фон дю тен ... Сега отвреме навреме, когато съм с него (а иначе постоянно) си слагам гланц. Той не го понася защото му лепнело
но някак го преудолява. И се старая да си оправям косата, поне да не е в естествения й вид, защото самата аз не се харесвам със естествения...
Тип: Всеки път е както си поиска... На всяко къпане съм с нова прическа
И въпреки това той си ме харесва такава каквато съм
Аз дори не се харесвам с грим... както казах
![]()
Ами виждал ме е все пак сме спали заедно както ме е виждал веднага след като се събудя ме е и виждал гримирана,но винаги се старая да изглеждам добре пред него спиралка моливче гланц не да приличам на плашило с един тон грим.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Да.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Да,без проблем съм стояла пред бившите си без грим,прическа и т.н.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Когато някой ти влезе под кожата и завладее мислите ти,дори да не е много симпатичен,в очите ти е най-прекрасното същество!Ако трябва да говоря с конкретности,живяла съм и съм работила с него 4 месеца,виждал ме е ,,незамаскирана'',но при мен разликата не е голяма,защото грима за мен се свежда до спирала ИЛИ молив....нищо друго.За някой много специален повод слагам и двете...Като цяло смятам,че всеки трябва да се харесва,точно защото е различен,а не да се превръщам в образцова кукла...;]]]Поддръжката на едно момиче е нещо друго и не личи от грима,а когато остане без него и по гола душа...какво има там ;]!
Всички сме хора, на всички ни се случва сутрин да сме подути , с торбички под очите и т.н. Нормално е да ме е виждал така, егати . Не спи с кукла, а с мен .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Позволявам си да ме вижда така, но се познаваме от много време и не ми прави впечатление, на него също, така че нямаме проблеми в това отношение.![]()
Не се притеснявам, дори ме харесваше повече естествена. Но това не значи, че не се оправям... В повечето случаи лек грем, за да подчертае естествената красота.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРЕ!!!!
абе как може да правите толкова тъпи теми???
ако човека не ви харесва естествени, то как трябва да ви хареса??? това е нелепо!!!
тегли си един душ,среши косата и си перфектна/ен![]()
~девойче съм~
като излизаме някъде се старая да изглеждам добре , иначе сутрин като стана нормално да съм рошава и подпухнала и не ме притеснява особено - нито негоне може винаги да се старая да съм перфектна пред него .. някак си изморително е , а и той е на ясно с това